Avajaistarjous

Juhli kanssamme uusien hotellien avajaisia. Kevään aikana tuplaamme hotelliemme määrän Suomessa. 13.3. avasimme uuden hotellin Tampereen Hämeenpuistossa.

Tutustu uusiin hotelleihimme

Avaamme uusia hotelleja lähes viikoittain aina juhannuksen asti. Samalla tarjoamme mahdollisuuden tutustua uusiin kohteisiimme jopa 35 % alennuksella. Tiistaina 13.3. avaamme Scandic Tampere Hämeenpuisto -hotellin.

Tyylikäs Scandic Tampere Hämeenpuisto

Rauhallinen hengähdyspaikka aivan Hämeenpuiston vieressä. Täältä käsin voit nauttia monipuolisesti sekä kaupungin sykkeestä että Tampereen kauniista luonnosta.

Varaa

Varaa avajaistarjous koodilla OPENING netissä 19.3. mennessä.

Hintaan sisältyy

Voimassa

Viikonloppuisin 31.12.2018 asti ja joka päivä kesällä 22.6.-12.8. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita saatavilla rajoitetusti.

 

Säännöt
Avajaistarjous jopa 35 % alennuksella on voimassa Scandic Tampere Hämeenpuisto -hotellissa viikonloppuisin 31.12.2018 asti sekä joka päivä kesällä 22.6.-12.8. Varaukset vain netissä 19.3. mennessä koodilla OPENING. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti. Varausta ei voi perua tai muuttaa, eikä maksua palauteta. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Maksu tapahtuu luottokortilla varauksen yhteydessä.
Varausehdot