Muumimaailma-paketti

Muumien kotisaarella riittää tekemistä aamusta iltaan! Perhepakettiin sisältyy hotelliyö, runsas aamiainen sekä kahden päivän pääsyliput kolmelle Muumimaailmaan.

Vauhtia, seikkailuja ja mukava majoitus

Muumien kotisaari tarjoaa tekemistä, näkemistä ja kokemista! Sympaattisten muumihahmojen lisäksi voit tutustua mm. Muumitalon sisustukseen, Muumipapan laivaan, Drontti Edvardiin ja Hattivattien luolaan sekä katsoa uudistuneita teatteriesityksiä. Vauhdikkaan päivän päätteeksi voit valita mieluisan Scandic-hotellin Turun keskustassa.

Hintaan sisältyy

  • Majoitus
  • 3 kpl 2 päivän sisäänpääsylippua Muumimaailmaan*
  • Runsas aamiainen
  • Maksuton internetyhteys
  • Hotellin kuntohuoneen ja saunan käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet
  • Alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta aikuisten huoneessa

* Saat liput kätevästi hotellista sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja voit samalla ostaa lisälippuja. Pakettiin sisältyvät liput oikeuttavat sisäänpääsyn Muumimaailmaan kahtena peräkkäisenä päivänä (alle 2-vuotiaille sisäänpääsy on ilmainen). Liput eivät sisällä pääsyä Väskin seikkalusaareen.

Voimassa

Joka päivä 8.6.–25.8. Muumimaailman aukioloaikojen mukaan.

Varaa

Varaa netissä koodilla TMUU 25.8. saakka.

Voit varata tarjouksen myös hotellista tai puhelimitse 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm).

Hintaselitys
Huomiothan, että jos varaat useamman kuin yhden yön, sisäänpääsyliput kuuluvat kuitenkin vain kahdelle peräkkäiselle päivälle. Lisälippuja saat kätevästi ostettua vastaanotosta. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti.
Varausehdot

Yhdistetyt matkapalvelut, joita sinulle tarjotaan ovat osa pakettimatkaa siinä merkityksessä, jota tarkoitetaan direktiivissä (EU) 2015/2302. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 keskeisistä oikeuksista.