Avajaistarjous

Avaamme jo toisen hotellin Frankfurtiin! Uusi Scandic Frankfurt Hafenpark avautuu 1.3. ja nyt sinulla on mahdollisuus tutustua hotelliin ensimmäisten joukossa. alk. 99 €/2hh.kaupunkiloma Frankfurtissa alk. 99 €/vrk

Moderni, vastuullinen ja tunnelmaltaan rento Scandic Frankfurt Hafenpark vehreän puiston ja Euroopan keskuspankin välimaastossa avaa ovensa 1.3. Juuri nyt varaat hotellista huoneen alk. 99 €/2hh/vrk parhaaseen Scandic Friends -jäsenhintaan. Voit valita hinnan joko aamiaisella tai ilman.

Hintaan sisältyy

  • Majoitus
  • Maksuton internetyhteys
  • Hotellin kuntohuoneen ja saunan käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - lisäksi saat bonuspisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

Varaukset

Varaa 30.4. asti. Majoittua voit 1.3.–30.4.2023. Näet ja varaat jäsenhinnan ilman varauskoodia. Kirjaudu jäsenprofiiliisi tai ilmoita jäsennumero varauksen yhteydessä.

Jos et vielä ole jäsen, liity maksutta netissä tai kätevästi varauksen lopussa.

Hintaselitys: Jäsenhinnat ovat voimassa Scandic Friends -jäsenille kaikkina viikonpäivinä ja saat alennusta kaikista Scandicin julkisista hinnoista (Best Price, Change ja Full Flex -hinnoista). Jäsenyys tulee esittää hotelliin saapuessa.
Varausehdot

Hotelliloma vehreän puiston laidalla

Scandic Frankfurt Hafenpark sijaitsee Frankfurt am Mainin itäpuolella lähellä vanhaa Ostend-työläisaluetta. Nykyään se on moderni asuin- ja vapaa-ajanalue, jonka lähellä sijaitsevat Hafenpark-puisto, eläintarha ja Skatepark Osthafen -skeittipuisto.

Hotellin palvelut