Koe Boråsin eläintarha

Yövy Scandic Plaza Borås -hotellissa ja koe koko perheen kanssa seikkailu Boråsin eläintarhassa! Perhepakettiin sisältyy majoitus, sisäänpääsy eläintarhaan ja runsas aamiainen.

Vietä koko perheen seikkailu

Boråsin eläintarha sijaitsee vain 3 km päässä Scandic Plaza Borås -hotellista. Majoitu kätevästi Boråsin keskustassa, jossa kaupungin ostos- ja viihdemahdollisuudet ovat aivan nurkan takana. Voit käydä eläintarhassa saapumispäivänä tai yöpymistä seuraavana päivänä.

Boråsin eläintarhassa on 40 hehtaaria erämaata ja tiloja eläimille, patikointireittejä sekä grillauspaikkoja. Eläintarhan alueella voit nähdä lukuisia savannin ja viidakon villieläimiä sekä tutumpia pohjoisen eläimiä upeassa ympäristössä.

Hintaan sisältyy

  • Majoitus koko perheelle
  • Sisäänpääsy yhdeksi päiväksi Boråsin eläintarhaan max 4 henkilölle
  • Runsas aamiainen
  • Langaton internetyhteys
  • Kuntohuoneen käyttöoikeus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet, sekä 10 % lisäpisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

Hinta

Alkaen 1 490 SEK/perhe/yö (hinta kahdelle aikuiselle ja kahdelle enintään 13-vuotiaalle lapselle)

Voimassa

Tarjous on voimassa 3.11.2019 saakka. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Varaa netissä koodilla QZOO

Hintaselitys
Huomiothan, että jos varaat useamman kuin yhden yön, sisäänpääsyliput kuuluvat kuitenkin vain yhdelle päivälle. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 mennessä saapumispäivänä. Maksu veloitetaan yöpymisen yhteydessä. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin. Saatavuus on rajoitettu.
Varausehdot

Yhdistetyt matkapalvelut, joita sinulle tarjotaan ovat osa pakettimatkaa siinä merkityksessä, jota tarkoitetaan direktiivissä (EU) 2015/2302. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 keskeisistä oikeuksista.