Koe Boråsin eläintarha

Yövy Scandic Plaza -hotellissa ja koe koko perheen kanssa todellinen seikkailu Ruotsissa Boråsin eläintarhassa! Perhepakettiin sisältyy majoitus, sisäänpääsy eläintarhaan ja runsas aamiainen.

Vietä koko perheen seikkailu

Boråsin eläintarha sijaitsee vain 3 km päässä Scandic Plaza Borås -hotellista. Tervetuloa yöpymään, ruokailemaan ja rentoutumaan kätevällä paikalla Boråsin keskustassa, jossa kaupungin ostos- ja viihdemahdollisuudet ovat aivan nurkan takana. Voit käydä eläintarhassa saapumispäivänä tai yöpymistä seuraavana päivänä.

Boråsin eläintarhassa on 40 hehtaaria erämaata ja tiloja eläimille, patikointireittejä sekä grillauspaikkoja. Eläintarhan alueella voit nähdä lukuisia savannin eläimiä, silittää maatilan eläimiä sekä nähdä karhuja ja hirviä kauniissa maisemissa.

Hintaan sisältyy

  • Majoitus perhehuoneessa
  • Sisäänpääsy yhdeksi päiväksi Boråsin eläintarhaan
  • Runsas aamiainen
  • Maksuton internetyhteys
  • Kuntohuoneen käyttöoikeus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet, sekä 10 % lisäpisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

Hinta

Alkaen 1 495 SEK/perhe/yö (hinta kahdelle aikuiselle ja kahdelle enintään 13-vuotiaalle lapselle)

Voimassa

5.11.2017 saakka. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Varaa

Varaa koodilla QZOO

Voit myös varata puhelimitse +46 33 785 82 10 tai sähköpostitse borasplaza@scandichotels.com.

Hintaselitys
Huomiothan, että jos varaat useamman kuin yhden yön, sisäänpääsyliput kuuluvat kuitenkin vain yhdelle päivälle. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 mennessä saapumispäivänä. Maksu veloitetaan yöpymisen yhteydessä. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin. Saatavuus on rajoitettu.
Varausehdot