Diners Club -lahjakortti

Tiesitkö, että voit käyttää Diners Club -pisteitäsi nyt myös yöpymisiin Scandic-hotelleissa? Scandicin Diners Club -lahjakortilla voit yöpyä missä tahansa Suomen Scandic-hotellissa viikonloppuisin.

Varaa majoitus Diners Club -pisteillä

Diners Club -asiakkaana voit käyttää Diners Club -pisteitäsi Scandicin majoituslahjakorttiin. Lahjakortti on voimassa kaikissa Suomen Scandic-hotelleissa viikonloppuisin ja valittuina loma-aikoina, ja oikeuttaa yhden yön majoitukseen kahden hengen huoneessa kahdelle hengelle. Diners Club -kortin haltijat voivat ostaa lahjakortteja Diners Club Finlandista.

Hintaan sisältyy

  • Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
  • Runsas aamiainen
  • Langaton internetyhteys
  • Hotellin kuntohuoneen käyttömahdollisuus
  • Alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat ilman lisämaksua aikuisten huoneessa (yli 13-vuotiaiden lisävuoteesta peritään lisävuodemaksu 20 €, joka maksetaan hotellin vastaanotossa)

Voimassa

Diners Club -lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja voimassa viikonloppuisin ja valittuina loma-aikoina Scandic-hotelleissa Suomessa.

Varaa

Varaa koodillla VOD suoraan hotellista tai varauspalvelustamme numerosta 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm).

Hintaselitys
Tarjous koskee uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Flex-varausta voidaan muuttaa ja se voidaan peruuttaa viimeistään klo 18.00 saapumispäivänä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Maksu tapahtuu hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä ellei muusta maksutavasta sovita varauksen yhteydessä. Tarjoushintaisia huoneita rajoitetusti. Diners Club -lahjakorttimajoitus ei oikeuta kanta-asiakaspisteisiin! Varaa majoitus koodilla VOD joko suoraan hotellista tai varauspalvelustamme numerosta 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm).
Varausehdot