Diners Club -lahjakortti

Tiesitkö, että voit käyttää Diners Club -pisteitäsi nyt myös yöpymisiin Scandic-hotelleissa? Scandicin Diners Club -lahjakortilla voit yöpyä missä tahansa Suomen Scandic-hotellissa viikonloppuisin.

Varaa majoitus Diners Club -pisteillä

Diners Club -asiakkaana voit käyttää Diners Club -pisteitäsi Scandicin majoituslahjakorttiin. Diners Club -kortin haltijat voivat ostaa lahjakortteja Diners Club Finlandista.

Hintaan sisältyy

  • Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
  • Runsas aamiainen
  • Langaton internetyhteys
  • Hotellin kuntohuoneen käyttömahdollisuus
  • Alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat ilman lisämaksua aikuisten huoneessa (yli 13-vuotiaiden lisävuoteesta peritään lisävuodemaksu 20 €, joka maksetaan hotellin vastaanotossa)

Voimassa

Voimassaolevan Diners Club -lahjakortin voi käyttää viikonloppuisin ja valittuina loma-aikoina Scandic-hotelleissa ja kylpylöissä Suomessa 31.12.2019 saakka.

Varaa

Netissä koodillla VOD

Voit tehdä varauksen myös puhelimitse varauspalvelustamme 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm) tai suoraan hotellista. Mainitse varatessasi koodi VOD.

Hintaselitys
Tarjous koskee uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Varausta voi muuttaa ja se voidaan peruuttaa viimeistään klo 18.00 saapumispäivänä. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti. Huom! Diners Club -lahjakorttimajoitus ei oikeuta Scandic Friends -kanta-asiakaspisteisiin!
Varausehdot