Jääkelluntaa Lapissa

Miltä kuulostaisi jääkellunta revontulien alla? Varaa ainutlaatuinen tapahtumapaketti suoraan meiltä - näin säästät sekä majoituksessa että ohjelmassa! Hintaan sisältyy jääkellunnan lisäksi majoitus kahdeksi vuorokaudeksi sekä runsas aamiainen.Ainutlaatuinen jääkellunta - kokemus, joka ei unohdu koskaan!

Anna mielen levätä jääkylmässä vedessä kelluessasi. Turvallisessa puvussa ei tule kylmä ja hyvällä ilmalla ihailet tähtiä ja ehkäpä myös revontulia. Jännittävän kokemuksen jälkeen on hyvä majoittua mukavasti osittain uusitussa Scandic Rovaniemi -hotellissa aivan kaupungin keskustassa.

Hintaan alk. 320 €/2hh/2 vrk sisältyy

* Vastaavana matkanjärjestäjänä toimii Safartica. Jääkelluntaretkeen sisältyy: kuljetus, kelluntapuvut, pyyhkeet, lämmin juoma ja ohjeistus englanniksi. Kesto 3 h, lähtö klo 21.

Voimassa

Sunnuntai-perjantai 30.3.2017 asti.

Varaa

Varaa 2 päivää ennen saapumista koodilla AURFLO

Voit varata tarjouksen myös suoraan hotellista +358 16 460 6000, rovaniemi@scandichotels.com.

Hintaselitys
Pakettihinta voimassa Scandic Rovaniemi -hotellissa varaustilanteen mukaan. Hinta voimassa vain vähintään 2 vrk varauksille. Huomioithan, että kun varaat useamman kuin yhden yön, retki kuuluu vain yhdelle päivälle. Varaus tulee tehdä väh. 2 päivää ennen saapumista. Hinta koskee uusia varauksia eikä sitä voida yhdistää muihin tarjouksiin. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti.
Varausehdot

Yhdistetyt matkapalvelut, joita sinulle tarjotaan ovat osa pakettimatkaa siinä merkityksessä, jota tarkoitetaan direktiivissä (EU) 2015/2302. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 keskeisistä oikeuksista.