Kylpyläjoulu Laajavuoressa

Nauti hemmottelevasta joulusta Scandic Laajavuori -kylpylähotellin upeissa puitteissa Jyväskylässä. Rentoudu kylpylässä, nauti joulupöydän herkuista ja valmiiksi katetusta aamiaisesta.kylpyläjoulu Scandic Laajavuori

Joulun aika Laajavuoressa on täynnä ohjelmaa ja alue tarjoaa runsaasti aktiviteetteja sekä hauskaa tekemistä. Rentoudu kylpyläosaston trooppisessa tunnelmassa, liiku upeissa luontomaisemissa tai kokeile hohtokeilausta.

Kylpyläjoulu alk. 114 €/hlö/vrk/2hh

Joulun majoituspakettiin sisältyy

*Huomioithan, että paketti ei sisällä jouluruokia aikuisten vuoteessa nukkuville lapsille. Nämä jouluruoat ovat ostettavissa paikan päällä hotellissa hintaan 31 €/hlö/päivä.

Varaa

Varaa joulupaketti netissä, et tarvitse varauskoodia. Valitse vähintään kahden yön majoitus ajalla 22.–28.12.2022 johon sisältyy jouluaatto 24.12. ja joulupäivä 25.12. Lisätietoa ja varaukset myös puhelimitse 0200 81800 (0,65 €/min + pvm/mpm) tai suoraan hotelliin.

Varaa pöytä jouluillalliselle ennakkoon laajavuori@scandichotels.com

Hintaselitys
Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja se on voimassa Scandic Laajavuori -hotellissa vähintään kahden yön majoituksiin ajalla 22.–28.12.2022, johon tulee sisältyä jouluaatto 24.12. ja joulupäivä 25.12. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on saatavilla rajoitetusti.

Maksu luottokortilla varauksen yhteydessä. Varausta ei voi muuttaa tai perua eikä maksua palauteta. Runsas aamiainen sisältyy hintaan.
Varausehdot