Kylpyläjoulu 2023 Laajavuoressa

Nauti hemmottelevasta joulusta Scandic Laajavuori -kylpylähotellin upeissa puitteissa Jyväskylässä. Rentoudu kylpylässä, nauti joulupöydän herkuista ja valmiiksi katetusta aamiaisesta.kylpyläjoulu Scandic Laajavuori

Joulun aika Laajavuoressa on täynnä ohjelmaa ja alue tarjoaa runsaasti aktiviteetteja sekä hauskaa tekemistä. Rentoudu kylpyläosaston trooppisessa tunnelmassa, liiku upeissa luontomaisemissa tai kokeile hohtokeilausta.

Kylpyläjoulu alk. 165 €/hlö/vrk/2hh

Joulun majoituspakettiin sisältyy

  • 2 vrk majoitus Scandic Laajavuori -kylpylähotellissa
  • 2 jouluillallista: jouluaattona ja joulupäivänä (kts. alla pöytävarausohjeet)
  • Lapset majoittuvat ja ruokailevat maksutta 12-vuotiaiksi asti
  • Jouluista ohjelmaa
  • Runsas aamiainen
  • Kylpyläosaston vapaa käyttö
  • Scandic Friends -edut ja pisteet

Varaa

Varaa joulupaketti netissä, et tarvitse varauskoodia. Valitse vähintään kahden yön majoitus ajalla 22.–28.12.2023 johon sisältyy jouluaatto 24.12. ja joulupäivä 25.12. Lisätietoa ja varaukset myös puhelimitse 0200 81800 (0,65 €/min + pvm/mpm) tai suoraan hotelliin.

Varaa pöytä jouluillalliselle ennakkoon laajavuori@scandichotels.com

Hintaselitys
Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja se on voimassa Scandic Laajavuori -hotellissa vähintään kahden yön majoituksiin ajalla 22.–28.12.2023, johon tulee sisältyä jouluaatto 24.12. ja joulupäivä 25.12. Runsas aamiainen sisältyy hintaan. Jouluruoat sisältyvät kaikille, joilla on oma vuode. Lapset majoittuvat ja ruokailevat maksutta 12-vuotiaiksi asti. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on saatavilla rajoitetusti.

Maksu luottokortilla varauksen yhteydessä. Varausta ei voi muuttaa eikä maksua palauteta.
Varausehdot