Erikoisetu: Ruotsi 750 SEK/vrk

Scandic Friends -jäsenenä majoitut edullisesti valituissa hotelleissa Ruotsissa hintaan 750 SEK/vrk. Etu on voimassa viikonloppuisin ja valittuina loma-aikoina kun yövyt vähintään kaksi yötä.Scandic Friends -jäsenen erikoisetu

Limited-etu on Scandic Friends- jäsenten erikoistarjous hotelleissamme Ruotsissa. Etuhinta on voimassa viikonloppuisin sekä valittuina loma-aikoina ja koskee 2 yön varauksia.

Jos et vielä ole jäsen, liity tästä.

Limited-hintaan sisältyy

  • Kahden yön majoitus
  • Runsas aamiainen
  • Alle 15-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta aikuisten huoneessa
  • Maksuton internetyhteys
  • Hotellin saunan ja kuntohuoneen käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - lisäksi saat bonuspisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

Turvallisen vierailun varmistamiseksi olemme lisänneet hotelleissamme siivous- ja hygieniatoimia, muokanneet ruokatarjoilua ja huomioimme turvavälit. Lue lisää täältä.

Varaa netissä koodilla HLIMITED

Hintaselitys
Alennettu hinta on varattavissa vain netissä koodilla HLIMITED. Varaa vähintään kaksi vuorokautta. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on rajoitetusti. Tarjous on voimassa valituissa hotelleissa Ruotsissa valittuina aikoina. Alennus on voimassa Scandic Friends -jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä tästä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä.