Osta lippusi ennakkoon

Etsitkö hotellipaketteja Lisebergiin, Gröna Lundiin tai Furuvikiin Ruotsissa? Lippu ja ranneke kannattaa ostaa ennakkoon huonetta varatessasi. Nouda lippusi vastaanotosta saapumisesi yhteydessä. Mene jonon ohi huvipuistoon – helppoa kuin mikä.

Oikopolku hauskanpitoon

Mikä olisikaan parempaa kuin mennä suoraan jonon ohi huvipuistoon? Nyt voit ostaa meiltä liput Gröna Lundiin, Furuvikiin ja Lisebergiin ennakkoon.

Varaa:

  • Valitse hotelli ja varaa huone
  • Varauksesi tehtyä voit varata pääsyliput ja rannekkeet painamalla "Katso/muokkaa varausta" sähköpostiisi tulleessa varausvahvistuksessa. Voit varata lisäpalvelut myös ennen majoitusta sähköpostitse tulevassa tervetulokirjeessä.
  • Hotelliin saavuttuasi voit noutaa liput vastaanotosta.

Mihin huvipuistoihin lippuja voi ostaa ennakkoon?

  • Voit ostaa lippuja Lisebergiin, kun teet varauksen johonkin Göteborgin-hotelleistamme. Voit ostaa Lisebergiin pääsylippuja ja 7. heinäkuuta alkaen myös Prio-pääsylippuja ja Prio-rannekkeita. Prio sisältää pääsyn huvipuistoon sekä 18 laitteeseen klo 9.30 alkaen. Pääset siis nauttimaan hauskanpidosta laitteissa yli tunnin ennen huvipuiston avautumista.
  • Voit ostaa lippuja Gröna Lundiin, kun teet varauksen johonkin Tukholman-hotelleistamme. Saat skannattavan koodin, jolla pääset huvipuistoon. Voit noutaa rannekkeesi mistä tahansa lippuautomaatista tai kassalta.
  • Voit ostaa lippuja Furuvikiin, kun teet varauksen johonkin Gävlen-hotelleistamme.

Ehdot
Lisäpalveluiden takaamiseksi käytetään varauksen yhteydessä luottokorttia. Peruutukset tulee tehdä viimeistään päivää ennen saapumista. Peruutukset tehdään suoraan hotelliin.

Tarjoukseen sisältyvät yhdistetyt matkailupalvelut muodostavat pakettimatkan EU-direktiivin 2015/2302 mukaan.
Lue lisää keskeisimmistä oikeuksista EU-direktiivin 2015/2302 mukaan.