Unohda taksijonot, yövy hotellissa

Kruunaa pikkujoulubileet rauhallisilla yöunilla ja runsaalla aamiaisella. Juuri nyt varaat viikonlopun pikkujoulumajoituksen 20 % alennuksella.

Pikkujoulut kruunaa mukava sänky ja aamiainen

Varaa nyt ja maksa vasta hotellissa

Varaa mukava majoitus kaupunkien keskeisimmillä paikoilla ja nauti juhlista vähän pidempään. Pikkujoulujen aikaan yövyt viikonloppuisin 20 % alennuksella. Etu on voimassa Scandic Friends -jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä tästä.

Hintaesimerkit

  • Helsinki alk. 88 €/2hh/vrk
  • Tampere alk. 105 €/2hh/vrk
  • Turku alk. 105 €/2hh/vrk
  • Kuopio alk. 90 €/2hh/vrk
  • Vaasa alk. 90 €/2hh/vrk
  • Vierumäki alk. 96 €/2hh/vrk

Hintaan sisältyy

Voimassa

Hotellitarjous on voimassa viikonloppuisin. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitetusti.

Varaa

Varaa koodilla FG2

Voit varata tarjouksen myös puhelimitse 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm), mutta huomaathan, että alennus on tällöin 10 %. Puhelinvarauksissa ilmoita varauskoodi FG1.

Vinkki!
Jos haluat nauttia aamusta pidempään, kysy hotellista mahdollisuutta myöhäisempään huoneen luovutukseen pientä lisämaksua vastaan.

Hintaselitys
Alennettu hinta on varattavissa netissä koodilla FG2. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on rajoitetusti. Alennus on viikonloppuisin (pe-su) 20 % ja arkipäivisin 3 %. Alennus on voimassa Scandic Friends –jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä tästä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, ja se on voimassa kaikissa Scandic-hotelleissa lukuun ottamatta partnerhotellejamme Norjassa ja Ruotsissa. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Aamiainen ei sisälly huonehintoihin hotelleissamme Saksassa ja Puolassa (ostettavissa lisähintaan).
Varausehdot