Piknik revontulien alla

Miltä kuulostaisi piknik nuotion äärellä revontulien alla? Varaa mukava tapahtumapaketti suoraan meiltä - näin säästät sekä majoituksessa että ohjelmassa! Hintaan sisältyy revontulipiknikin lisäksi majoitus kahdeksi vuorokaudeksi sekä runsas aamiainen.Piknik nuotion loimussa rauhoittaa kiireisen mielen

Rauhoita mielesi metsän hiljaisuudessa Lapin taivaan alla. Kuuntele tarinoita revontulista samalla kun opas valmistaa nuotiolla piknik-iltapalan. Hyvällä ilmalla ihailet tähtiä ja ehkäpä myös revontulia. Rentouttavan retken jälkeen on hyvä majoittua mukavasti osittain uusitussa Scandicissa aivan kaupungin keskustassa.

Hintaan alk. 290 €/2hh/2 vrk sisältyy

* Vastaavana matkanjärjestäjänä toimii Safartica. Revontulipiknik-retkeen sisältyy: kuljetus, piknik-iltapala, lämmin juoma ja ohjeistus englanniksi. Kesto 3 h, lähtö klo 21.

Voimassa

Sunnuntai-perjantai 30.3.2017 asti.

Varaa

Varaa 2 päivää ennen saapumista koodilla AURPIC

Voit varata tarjouksen myös suoraan hotellista +358 16 460 6000, [email protected]

Hintaselitys
Pakettihinta voimassa Scandic Rovaniemi -hotellissa varaustilanteen mukaan. Saatavilla vain vähintään 2 vrk varauksiin. Huomioithan, että kun varaat useamman kuin yhden yön, retki kuuluu vain yhdelle päivälle. Varaus tulee tehdä väh. 2 päivää ennen saapumista. Hinta koskee uusia varauksia eikä sitä voida yhdistää muihin tarjouksiin. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti.
Varausehdot

Yhdistetyt matkapalvelut, joita sinulle tarjotaan ovat osa pakettimatkaa siinä merkityksessä, jota tarkoitetaan direktiivissä (EU) 2015/2302. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 keskeisistä oikeuksista.