Teatteriloma Salossa

Pakettiin sisältyy majoitus Scandic Salo -hotellissa, runsas aamiainen sekä liput valitsemaasi esitykseen.

Viihdettä Salon teatterissa

Hotellimme Salossa, Scandic Salo sijaitsee kaupungin keskustassa, vain lyhyen kävelymatkan päässä Salon teatterista.

Salon Teatterin syksyn suurtuotanto Macbeth on William Shakespearen teos vallasta ja sen himosta. Näytelmä syöksyy suoraan ihmismielen pimeimpiin ulottuvuuksiin mitään kaunistelematta. Tragedia on kirjoitettu alun perin vuonna 1606, ja se on Shakespearen yksi tunnetuimmista näytelmistä.

Hintaan sisältyy

  • Majoitus
  • Liput valitsemaasi näytökseen
  • Runsas aamiainen
  • Maksuton internetyhteys
  • Hotellin kuntohuoneen ja saunan käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet

Hintaesimerkki

109 €/1hh/vrk

154 €/2hh/vrk

Voimassa

Teatterin esitysaikoina 30.9.–15.12.2018.

Varaa

Suoraan hotellista +358 248081613 tai sähköpostitse salo@scandichotels.com.

Hintaselitys
Huomiothan, että jos varaat useamman kuin yhden yön, teatteriliput kuuluvat kuitenkin vain yhdelle päivälle. Hintaan sisältyy teatteriliput, yhden yön majoitus, runsas aamiainen. Hinnat koskevat uusia varauksia eikä tarjousta voi yhdistää muihin tarjouksiin. Varaus tulee vahvistaa luottokorttitiedoin. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä, ellei muusta maksutavasta sovita varauksen yhteydessä. Varaus tehtävä viimeistään viikko ennen saapumispäivää. Varausta voi muuttaa ja sen voi perua viimeistään viikko ennen saapumispäivää. Tarjoushintaisia huoneita rajoitetusti.
Varausehdot

Yhdistetyt matkapalvelut, joita sinulle tarjotaan ovat osa pakettimatkaa siinä merkityksessä, jota tarkoitetaan direktiivissä (EU) 2015/2302. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 keskeisistä oikeuksista.