Norja jopa 35 % alennuksella

Juuri nyt ostat viikonloput ja syksyn lomayöt upeissa kohteissamme Norjassa jopa 35 % alennuksella. Tarjoushinnat ovat myynnissä 18.9. asti ilman varauskoodia.

Syksy ja viikonloput Norjassa jopa 35 % alennuksella

Vietä unohtumaton loma Norjassa. Henkeäsalpaavat vuoristot, kauniit vuonot ja ikimuistoiset revontulet. Tutustu uuteen kohteeseen, nauti hyvistä yöunista upeassa hotellissa ja herää aamulla nauttimaan Norjan parhaasta aamiaisesta. Tutustu kohteisiin ja osta 18.9. asti.

Osta

Osta 18.9.2019 asti ilman varauskoodia. Valitse haluamasi päivämäärä sekä hotelli ja valitse Supersave-hinta.

Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Voimassa

Tarjous on voimassa joka päivä 27.9.–13.10.2019 sekä viikonloppuisin 31.1.2020 asti.

Hintaan sisältyy?

Suosituimmat kohteet

Koe kuvankauniit kylät, upeat luontonaisemat ja ihastuttavat kaupungit! Kokosimme suosituimmat kohteet syksyiseen lomaan Norjassa.

Oslo

Norjan pääkaupunki Oslo on ihanteellinen kohde syksyiseen kaupunkilomaan tarjoten runsaasti kulttuuria, histroriaa, luontoa, ostospaikkoja ja yöelämää. Useat hotellimme Oslossa sijaitsevat parhaalla paikalla kaupungin keskustassa.

Bergen

Pieni suurkaupunki Bergen tunnetaan upeiden vuorien ja vuonojen ainutlaatuisista maisemista sekä nähtävyyksistä, kuten Bryggenin vanhasta rahtisatamasta ja Fløibanen-funikulaarista. Nauti myös Scandic Byparken -hotellissa Hordalandin läänin parhaasta aamiaisesta, joka voitti Twinings Best Breakfast 2019 -palkinnon.

Bodø

Kulttuurikaupunkina tunnettu Bodø tarjoaa erinomaisia luontoelämyksiä, unohtumattomia kulttuurinautintoja sekä mahdollisuduen kokea kauniit revontulet. Bodøsta löydät myös Saltstraumenin, jossa on maailman voimakkain vuorovesivirtaus.

Lofootit

Koe maailman kauneimmaksi saaristoksi nimetyt Lofootit. Jylhät vuorimaisemat, valkoiset hiekkarannat ja lukuisat aktiviteetit ovat tehneet Lofooteista suosikkikohteen matkailijoille kaikkialta maailmasta. Lofooteilla on myös erinomainen mahdollisuus nähdä revontulia.

Alta

Myös revontulten kaupunkina tunnettu Alta on yksi Norjan pohjoisimpia kaupunkeja, joka tarjoaa upeita luontoelämyksiä ja aktiviteetteja. Tutustu kaupunkia ympäröiviin metsä-, tasanko-, rannikko- ja vuoristomaisemiin patikoiden. pyöräillen tai vaikka huskyjen vetämässä reessä.

Hintaselitys
Tarjous on voimassa hotelleissamme Norjassa joka päivä 27.9.–13.10. ja viikonloppuisin 31.1.2020 asti. Tarjous koskee uusia varauksia ja on ostettavissa 18.9. asti. Alennettu hinta on varattavissa vain omilta nettisivuiltamme ilman varauskoodia ja se on voimassa rajattuun määrään huoneita ja lisävuoteita. Varausta ei voi perua tai muuttaa, eikä maksua palauteta. Hinta ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Maksu tapahtuu luottokortilla varauksen yhteydessä. Runsas aamiainen sisältyy hintaan.
Varausehdot