Tropiclandia-paketti

Perhepakettiin sisältyy majoitus Scandic Waskiassa, runsas aamiainen sekä pääsyliput kylpylään.Loman hauskin kylpyläpaketti

Kylpylä Tropiclandia on koko perheen vesipetojen unelmien täyttymys. Hurjia vesiliukumäkiä, aaltoja, vesiverho, porealtaita, eksoottisia saunoja ja mikä parasta - aina ihanan lämmintä! Vauhdikkaan päivän päätteeksi yövyt mukavasti viereisessä Scandic Waskia -hotellissa.

Hintaan alk. 168 €/2hh sisältyy

  • Majoitus kahden hengen huoneessa
  • Koko päivän sisäänpääsyliput Tropiclandiaan*
  • Runsas aamiainen
  • 0–12-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta aikuisten huoneessa*
  • Maksuton internetyhteys
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - lisäksi saat bonuspisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

*Huomioithan, että paketti ei sisällä lippuja aikuisten vuoteessa nukkuville lapsille. Voit ostaa lisälippuja kylpylästä tai vastaanotosta. Alle 4-vuotiaat kylpylään maksutta.

Voimassa

Viikonloppuisin ja valittuina loma-aikoina Scandic Waskia -hotellissa 14.8.2022 asti. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Varaa

Varaa Tropiclandia-paketti netissä vähintään päivä ennen saapumista. Et tarvitse erillistä varauskoodia, mutta paketti on voimassa vain kun varaat "Tropiclandia-paketti" hinnan.

Voit varata tarjouksen myös suoraan hotellista tai puhelimitse 0200 81800 (0,65 €/min + pvm/mpm).

Hintaselitys
Huomiothan, että jos varaat useamman kuin yhden yön, Tropiclandian sisäänpääsyliput kuuluvat kuitenkin vain yhdelle päivälle. Kylpylälippu sisältyy kaikille joilla on varauksessa oma vuode. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti.
Varausehdot

Yhdistetyt matkapalvelut, joita sinulle tarjotaan ovat osa pakettimatkaa siinä merkityksessä, jota tarkoitetaan direktiivissä (EU) 2015/2302. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 keskeisistä oikeuksista.