Tropiclandia-paketti

Perhepakettiin sisältyy majoitus Scandic Waskia -hotellissa Vaasassa, runsas aamiainen sekä päivä Tropiclandia-kylpylässä.Kylpyläriemua koko perheen voimin

Tropiclandia-kylpylä

Kylpylä Tropiclandia on koko perheen vesipetojen unelmien täyttymys. Hurjia vesiliukumäkiä, aaltoja, vesiverho, porealtaita, eksoottisia saunoja ja mikä parasta - aina ihanan lämmintä! Vauhdikkaan kylpyläpäivän päätteeksi yövyt mukavasti viereisessä Scandic Waskia -hotellissa.

Hintaan alk. 186 €/2hh sisältyy

  • Majoitus Scandic Waskia -hotellissa
  • Sisäänpääsyliput Tropiclandiaan yhdelle päivälle*
  • Runsas aamiainen
  • Maksuton internetyhteys
  • Hotellin kuntohuoneen käyttöoikeus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - lisäksi saat bonuspisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

*Huomioithan, että paketti ei sisällä sisäänpääsylippuja aikuisten vuoteessa nukkuville lapsille. Voit ostaa lisälippuja kylpylästä tai vastaanotosta. Huomiothan, että jos varaat useamman kuin yhden yön, Tropiclandian sisäänpääsyliput kuuluvat kuitenkin vain yhdelle päivälle. Alle 4-vuotiaat kylpylään maksutta. 

Majoitusaika

Viikonloppuisin ja valittuina loma-aikoina 10.8.2024 asti Scandic Waskia -hotellissa. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Varaa

Varaa Tropiclandia-paketti netissä vähintään päivä ennen saapumista. Et tarvitse erillistä varauskoodia, mutta paketti on voimassa vain kun varaat "Tropiclandia-paketti" hinnan.

Voit varata tarjouksen myös suoraan hotellista tai puhelimitse 0200 81800 (0,65 €/min + pvm/mpm).

Hintaselitys
Huomiothan, että jos varaat useamman kuin yhden yön, Tropiclandian sisäänpääsyliput kuuluvat kuitenkin vain yhdelle päivälle. Kylpylälippu sisältyy kaikille joilla on varauksessa oma vuode. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti.
Varausehdot

Yhdistetyt matkapalvelut, joita sinulle tarjotaan ovat osa pakettimatkaa siinä merkityksessä, jota tarkoitetaan direktiivissä (EU) 2015/2302. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 keskeisistä oikeuksista.