UIT-majoituspaketti

Pakettiin sisältyy liput UIT:n Herkkua kuin Heinänteko -näytökseen, majoitus Scandic Paasi -hotellissa Helsingissä sekä runsas aamiainen. Liput toimitetaan kätevästi hotellille etukäteen – saavu vain paikalle ja nauti.

Vietä viihdyttävä teatteriloma Helsingissä

Uusi Iloinen Teatteri vyöryttää katsojien silmille hurmaavanhauskan Herkkua kuin heinänteko -ilonkorjuujuhlan. Varaa mukava majoitus Scandic Paasi -hotellissa, vain 20 minuutin kävelymatkan päässä Peacock-teatterista.

Hinta

221 €/2hh/vrk sisältää teatteriliput, majoituksen ja aamiaisen kahdelle.

Saatavilla myös yhden hengen paketteja.

Hintaan sisältyy

Voimassa

Valittuina esityspäivinä 15.6.2019 saakka.

Varaa

Suoraan hotellista puh. +358 9 2311 7101 (alavalinta 5) tai sähköposti paasi@scandichotels.com.

Hintaselitys
Majoituspaketti koskee uusia varauksia Scandic Paasi -hotellissa eikä sitä voida yhdistää muihin tarjouksiin. Varaus tulee vahvistaa luottokorttitiedoin. Maksu tapahtuu hotellivierailun yhteydessä, ellei muusta maksutavasta sovita varauksen yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai perua saapumispäivänä klo 18.00 asti ja varaus maksetaan yöpymisen yhteydessä. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti.
Varausehdot

Yhdistetyt matkapalvelut, joita sinulle tarjotaan ovat osa pakettimatkaa siinä merkityksessä, jota tarkoitetaan direktiivissä (EU) 2015/2302. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 keskeisistä oikeuksista.