Hotellit lähellä hiihtokohteita Norjassa

Tutustu Norjan suosituimpiin talvilomakohteisiin. Hotellimme sijaitsevat lähellä parhaita laskettelukeskuksia ja hiihtoreittejä. Nauti palkittu aamiainen ja lataa akkuja illallisella.HAFJELL

Scandic Hafjell

Yövy Norjan parhaiden laskettelukohteiden läheisyydessä. Scandic Hafjell sijaitsee 700 metrin päässä Hafjellin laskettelukeskuksesta. Siellä on 32 laskettelurinnettä (yhteensä 44 km), vaikeustasoltaan vihreistä mustiin, sekä runsaasti mahdollisuuksia freestyle-laskettelun tai lumilautailun harjoitteluun. Lisäksi alueella on 600 km upeaa hiihtolatua. Gondolihissillä pääset vuoren huipulle, josta voit liukua suoraan hiihtoreiteille.

Hafjellin laskettelukeskus on osa Lillehammer Ski Resort -keskusta, ja rinnelipulla pääset viiteen eri paikkaan.

Hotellissamme on kaikki vuoristohotellin mukavuudet, kuten suksisäilytys, sauna, uima-allas ja viihtyisä oleskelutila takkoineen. Rentoudu ja nauti juomasta aktiivisen päivän jälkeen rinteessä.

Valokuva: Scandic / Vegard Breie, hafjell.no

OSLO

Scandic Holmenkollen Park

Vietä talviloma tänä vuonna Oslossa ja yövy Scandic Holmenkollen Park -hotellissa. Pitkän, rinteessä vietetyn päivän jälkeen sinua odottavat uima-allas ja sauna.

Hotelli on erinomainen lähtöpiste aktiivisen talvipäivän viettoon, sillä se sijaitsee 350 metriä merenpinnan yläpuolella. Naapurissa on Oslo Vinterpark, Oslon suurin laskettelukeskus. Keskuksessa on 18 rinnettä ja 11 hiihtohissiä (joista 3 tuolihissiä), joten haasteita riittää kaikentasoisille. Jos haluat mieluummin hiihtää, Nordmarkassa on runsaasti latuja.

Nauti illalla erinomainen ateria hotellin De Fem Stuer -ravintolassa ja ihaile samalla Oslon upeimpia näkymiä. Jos kaipaat kaupungin vilinää, Oslon keskusta ravintoloineen, kahviloineen ja viihdetarjontoineen on vain 10 minuutin matkan päässä.

Valokuva: VisitOSLO / Preben Stene, Oslo Vinter Park


LILLEHAMMER

Scandic Lillehammer Hotel ja Scandic Victoria Lillehammer

Suunnittele aktiivinen ja hauska matka Lillehammeriin ja yövy jossakin hotelleistamme. Hotellimme sijaitsevat keskeisellä paikalla kaupungissa, kävelymatkan päässä bussi- ja junayhteyksistä. Hafjellin, Kvitfjellin, Skeikampenin, Galan ja Sjusjoenin laskettelukeskukset sijaitsevat kaikki Lillehammerin ja Gudbrandsdalenin alueella.

Opplandstrafikk-bussi Hafjelliin pysähtyy aivan hotelliemme edustalla. Bussi lähtee joka aamu ja palaa iltapäivällä.

Lillehammer Ski Resort sisältää viisi laskettelukeskusta, joissa voi käydä samalla hissilipulla. Uskaliaat kokeilevat Lillehammerin olympialaisten kelkkamäessä kelkalla laskua tai neljän hengen kelkkaa.

Valokuva: Scandic/visitnorway.com

TRYSIL

Scandic Elgstua ja Scandic Central Elverum

Matkusta perheystävälliseen Trysiliin ja yövy Scandic Elgstua -hotellissa tai Scandic Central Elverum -hotellissa. Hotellit sijaitsevat noin 50 minuutin matkan päässä modernista SkiStar Trysil -laskettelukeskuksesta. SkiStar Trysil -laskettelukeskuksessa on suuri lasten alue ja erilaisia reittejä pitkillä ja leveillä rinteillä.

Jos haluat pysyä hotellin läheisyydessä, löydät erinomaiset murtomaahiihtoreitit Elverumin Grundsetmarkasta sekä valaistun hiihtoreitin Djupmyrkoian mökille, jossa on ruokapalvelu keskiviikkoiltaisin, viikonloppuisin sekä loma-aikoina. Hiihtoreitti on aivan Scandic Elgstua -hotellin läheisyydessä. Kun lunta on riittävästi, latu alkaa 50 metrin päästä hotellista.

Valokuva: C.H./Visitnorway.com

NARVIK

Scandic Narvik

Laskettele uusiin ulottuvuuksiin Narvikfjellet-vuorella, joka on yksi Pohjoismaiden upeimmista laskettelukeskuksista. Lapsiperheet ja aloittelijat nauttivat lasten hiihtohissistä ja lukuisista mukautetuista rinteistä hyppyreineen, lasten peleineen ja puistoelementteineen. Laskettelukeskuksen useat tekniset rinteet nostavat myös kokeneemman laskettelijan adrenaliinitasoa.

Narvikfjellet-vuorella on eräs Pohjoismaiden korkeimmista pystysuorista pudotuksista. Nauti täällä maailmanluokan laskettelusta rinteiden ulkopuolella. Laskettelukeskus alkaa kaupungista noin 200 metrin korkeudesta merenpinnan yläpuolelta, ja hissillä pääset 1 006 metrin korkeuteen 10–15 minuutissa.

Viimeistele päivä korkeassa mielentilassa ja piipahda hotellin 16. kerroksessa sijaitsevassa skybarissa.

Valokuva: Kjetil Janson / Narvikfjellet.no

VALDRES

Scandic Valdres

Valdresissa on tarjolla monipuolisia ja jännittäviä laskettelu- ja lumilautailurinteitä kaikentasoisille. Kokeile Jotunheimen-vuoriston juurella sijaitsevia huippuja tai koe koko perheen talviaktiviteettien laaja kirjo.

Scandic Valdres sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä esimerkiksi Beitostolenin, Aurdal Fjellparkin ja Vasetin laskettelukeskuksista. Näissä kohteissa on yhteinen hissilippu, jota voi käyttää kaikissa laskettelukeskuksissa. Kokeile siis vaikka joka päivä eri rinnettä.

Scandic Valdres sijaitsee idyllisellä paikalla Strandefjord-vuonon rannalla Fagernesissa. Hotellissa on muun muassa kuntohuone, uima-allas ja sauna.

Valokuva: Scandic / C.H. Visitnorway

LOFOOTIT

Scandic Svolvær ja Scandic Leknes Lofoten

Ihanteellinen paikka hiihtämiseen uskomattomissa maisemissa ja maailmanluokan luontoelämysten kokemiseen – särmikkäiden vuorenhuippujen ympäröidessä sinistä merta.

Lofootit on talvella täydellinen vuoristomatkakohde, sillä laskettelu rinteiden ulkopuolella on erittäin suosittua. Yövy idyllisellä yksityissaarella Scandic Svolvær -hotellissa tai lännessä luonnon keskellä Scandic Leknes Lofoten -hotellissa. Jos haluat lasketella mieluummin rinteessä, valitse Lofoten Alpinsenterin tai Kongstind Alpinsenterin rinteet.

Valokuva: Sverre Hjornvik / Scandic Hotels