Varaa

Täällä kävijää ympäröivät uskomattoman upeat maisemat niin kauas kuin silmä kantaa. Täydellinen tukikohta Nordkappin, sen upean luonnon ja monien jännittävien aktiviteettien kokemiseen. Jos olet onnekas, voit nähdä revontulia ja ihailla poroja läheltä. Aamiaisella on tarjolla mm. terveellisiä luomutuotteita sekä makeita herkkuja. Scandic Nordkapp on kesähotelli, joka on avoinna vain toukokuun puolivälistä syyskuun puoliväliin.

Read more about Scandic Nordkapp

Meillä on 290 muunneltavaa huonetta, jotka sopivat niin yksin matkustaville kuin kaveriporukoille tai perheillekin. Hotelli on ihanteellinen tukikohta tämän kiinnostavan matkakohteen tutkimiseen. Tilavassa ja kotatyylisessä aamiaisravintolassa tarjoillaan runsas aamiainen, jossa on lukuisia terveellisiä luomutuotteita sekä makeita herkkuja. Hotellin vastaanoton yhteydessä on baari ja ympäri vuorokauden avoinna oleva Shop, jossa on tarjolla valikoima juomia ja pientä purtavaa. Jos saavut hotelliin autolla, aivan sen ulkopuolella on pysäköintitilaa.

Scandic Nordkapp sijaitsee aivan Honningsvågin ulkopuolella, vain 30 kilometrin päässä Nordkappista. Hotellia ympäröivät mahtavat maisemat ja upeaa luontoa on nähtävissä niin kauas kuin silmä kantaa. Skipsfjordin läheisyyden ansiosta tämä on lähimpänä Nordkappia sijaitseva hotelli. Honningsvåg tarjoaa paljon jännittävää toimintaa ja retkiä kaikenikäisille vieraille. Täältä on helppo järjestää retkiä naapurisaarille, joiden mahtavaa luontoa ei kannata jättää näkemättä. Oikeissa sääolosuhteissa voit nähdä revontulten tanssia talvisella taivaalla. Honningsvågin Valanin lentoasema on noin 6 kilometrin päässä, ja ajomatka sinne kestää alle 10 minuuttia.

Sijainti ja yhteystiedot

Scandic Nordkapp Puhelin

+47 78 47 72 60

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Scandic Nordkapp Osoite

Skipsfjorden
Honningsvåg