Hotellit Pohjois-Norjassa

Tervetuloa Pohjois-Norjaan – ainutlaatuisen luonnon maahan! Loputtomasti saaria, valtavia vuonoja, suunnattomia tasankoja ja kaukana häämöttäviä vuoristoja. Pohjois-Norjassa luonto on äärettömän monipuolista, koskematonta, upeaa, kunnioitusta herättävää ja kaunista. Täydellinen paikka tutkimusmatkailijoille!

Lofootit 

Yksi maailman upeimmista saariryhmistä

Pysäköi aivan vuoren juureen ja lähde patikoimaan. Useimmille vuorille pääsee helposti. Tarjolla on erinomaiset kalastus-, luontosafari-, melonta-, surffaus- ja golf-mahdollisuudet. Tutustu pieniin kalastuskyliin, Lofotr-viikinkimuseoon, valkoisiin hiekkarantoihin, kauppoihin ja gallerioihin.


Bodø

Kaupunki, jossa on maailman voimakkain vuorovesivirtaus

Ehdoton sukeltajien ja kalastajien kultakaivos, jossa on loputtomasti turskaa, seitä, ruijanpallasta, merikrottia ja merikissaa. Lähde merikotkasafarille ja näe majesteetilliset linnut kalastamassa. Koe Svartisen – Norjan toiseksi suurin jäätikkö. Bodøn kaupungissa on golfkenttä, kylpylä, gallerioita sekä lukuisia kahviloita ja ravintoloita. Käy kauniilla Kjerringøyn saarella – siellä on perinteinen pohjoisnorjalainen kauppa-asema, jossa on 15 alkuperäistä rakennusta.

Tromssa

Arktisen alueen pääkaupunki

Modernia kaupunkia ympäröivät lukuisat upeat vuoret, vuonot ja saaret, ja talvella pääset nauttimaan revontulista ja kesällä keskiyön auringosta. Vilkas yöelämä ja laaja valikoima ravintoloita, ostospaikkoja ja museoita. Käy valassafarilla, vuonoretkellä Tromssan saarella tai tee retki jollekin läheisistä saarista, kuten Sommarøyalle tai Lyngenille. Vieraile kuuluisassa Jäämerenkatedraalissa. Käy Polar Parkissa katsomassa susia, karhuja, ilveksiä, napakettuja, hirviä, poroja ja muita napaseudun eläimiä.

Kaarasjoki

Saamelaisten pääkaupunki

Aivan Euroopan pohjoisimmassa osassa muinainen musiikki, ainutlaatuiset käsityöperinteet ja erityinen kieli elävät rinta rinnan modernin teknologian kanssa. Käy modernin taiteen ja käsitöiden Sami Centre for Contemporary Art -keskuksessa. Vieraile Norjan saamelaisten parlamentissa, jonka arkkitehtoninen tyyli on ainutlaatuinen. Osallistu revontulisafarille, lähde melomaan, käy ohjatulla kalastusretkellä tai patikoi villissä luonnossa

Nordkapp

Unohtumaton paikka lähellä Honningsvågia

Nordkapp on yksi maailman kauneimmista ja koskemattomimmista paikoista! Osallistu talvella retkelle, jossa käydään Nordkappin mannerjäätiköllä: pääset ainutlaatuiselle matkalle, jonka muistat lopun elämääsi. Nordkapp-keskuksen tarjontaan kuuluvat upea panoraamaelokuva, näköalaravintola, kahvila, Aurora Borealis -baari ja ainutlaatuinen matkamuistomyymälä. Kesällä pääset kokemaan unohtumattoman keskiyön auringon!

Katso kaikki Scandic-hotellit Pohjois-Norjassa: