Hotellit Lofootit

Lonely Planet nimesi Lofootit maailman kauneimmaksi saaristoksi – ja syystäkin. Lofoottien valkoisia hiekkarantoja ympäröivät majesteetilliset vuoret ja matkailijat kaikkialta maailmasta ovat menettäneet sydämensä tälle paikalle. Lofootit tarjoavat aktiviteetteja kaikenikäisille esimerkiksi kalastusta, vaelluksia vuoristossa, maailmanluokan surffausta, off-piste-laskettelua ja valassafareja. Lofooteilla on myös erinomainen mahdollisuus nähdä revontulia. Kokeile myös paikallista herkkua klippfiskiä (kuivattua ja suolattua kalaa), jota käytetään myös raaka-aineena lukuisissa paikallisissa ruokalajeissa. Kaksi Lofooteilla sijaitsevaa hotelliamme viihtyisine ympäristöineen ja palkittuine runsaine aamiaisineen toimivat ihanteellisina lähtöpaikkoina, josta on helppo tutustua upeaan kohteeseen.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.