Ostoksilla Hampurissa

Binnenalster on ihastuttava kävelyalue, mutta siellä on myös mahtavia ostosmahdollisuuksia. Gänsemarkt-aukion ja Jungfernstieg-kadun välissä on lukuisia ostoskeskuksia, jotka hemmottelevat shoppailun ystäviä.

Jungfernstieg Hampuri

Aloita ostoskierroksesi Jungfernstieg-kadulta, jossa on lukuisia kauppoja. Hampurin Binnenalster-järveä vastapäätä sijaitsevalla alueella on kaikkien suurten tunnettujen merkkien myymälät. Jungfernstieg-, Großen Bleichen- ja Neuer Wall -katujen varrella on ainutlaatuisia putiikkeja ja tavarataloja, kuten Kaisergalerie sekä Colonnaden. Hanseviertel-ostoskeskus tarjoaa erityisen ostoselämyksen. Historiallinen muistomerkki on kooltaan yli 9 000 m², ja siellä on takuulla kaikki, mitä toivoa saattaa. Hamburger Hof -ostoskeskus, Alsterhaus sekä Europa Passage Hamburg ovat erinomaisia valintoja budjettitietoiselle shoppailijalle.

GÄNSEMARKT

Jos suuntaat Jungfernstieg-kadulta luoteeseen, saavut Gänsemarkt​-aukiolle. Täällä on erilaisia ravintoloita sekä QUARREE-ostoskeskus, arkkitehtonisesti mielenkiintoinen rakennus vaatimattomasta ulkonäöstään huolimatta. Sisälle päästyäsi tulet ihmettelemään ostoskeskuksen kokoa. Noin 90 putiikkia ja kauppaa useassa rakennuksessa myy jokaiselle jotakin.

SCHANZENVIERTEL

Jos suuntaat Gänsemarkt-aukiolta länteen, kulje Hauptstraße-katua pitkin, kunnes saavut Karolinenviertel-alueelle, jossa on rento ilmapiiri. Täällä voit vaihtaa turistivilinän hiljaisten katujen pieniin putiikkeihin. Ylellistä ja eksklusiivista tai yksilöllistä ja vaihtoehtoista – viihtyisät kaupat sopivat ihanteellisesti rauhalliseen shoppailuun. Täältä on vain lyhyt matka Sternschanze-alueelle. Siistit levykaupat, kirpputorit, baarit ja kahvilat tarjoavat miellyttävää vaihtelua Hampurin vilkkaammille turistikaupoille.

MÖNCKEBERGSTRASSE

Suuria tavarataloja, kansainvälisiä merkkejä ja itsenäisiä myymälöitä. Mönkebergstraße kulkee päärautatieaseman ja raatihuoneen alueen välistä. Täällä tarjolla on kaikkea, mitä tarvitaan onnistuneelle ostoskierrokselle. Ylellisessä Levantehaus-tavaratalossa kannattaa ehdottomasti vierailla. Tällä kadulla sijaitsee myös maailman ensimmäinen Steiff-galleria. Kultasepänliikkeet, korumyymälät, ylellinen muoti ja runsas ja monipuolinen valikoima ravintoloita täydentävät tarjontaa.

Matkailijan Hampuri: Haluatko lisää vinkkejä Hampurin-matkallesi? Tässä kartassa on kaikki tarvitsemasi tiedot, joiden avulla voit suunnistaa suoraan nähtävyyksille ja parhaisiin ostospaikkoihin.