Uusi vuosi Marskissa

Vuoden viimeisenä päivänä katamme suomalaisen juhlapöydän herkkuja koko vuodelta ja juhlistamme uutta vuotta 2021. Kutsu ystävät koolle ja varmista paikkasi Marskissa!Vuoden JUHLIMATTOMAT juhlat 31.12.2020

Jäikö joku juhla juhlimatta vuoden aikana? Kenties oma hääpäivä, kaverin valmistujaiset tai juhannus? Ei hätää, Marskissa juhlimme koko vuoden juhlat uudenvuoden aattona!

Uudenvuoden juhlabuffet 58 €/hlö

Ravintola Kuusi Palaa 31.12. klo 17.00–23.00

Tarjoalla on herkkuja juhlista ja juhlapäivistä, joita et tänä vuonna ehtinyt viettää tai jotka haluat kokea uudestaan. Maistele ylioppilasjuhlien herkullista voileipäkakkua, paahtopaistia isänpäivän kunniaksi ja ota vappu vastaan perinteisesti siman ja munkkien kera. Klara vappen, paljon onnea ja helan går!

Varaukset ja tiedustelut

Majoitu Marskissa uutena vuotena

Varaa hotelliyö Marskissa ja vietä hotelliloma ylellisissä puitteissa. Mukavan unen varmistavat huoneiden ainutlaatuisen kaunis ja ajaton sisustus, sänkyjen tuplapaksut patjat, tyynyvalikoima sekä laadukkaat kylpytuotteet.

Hotelliloma Marskissa nyt 20 % alennuksella - etu on voimassa viikonloppuisin ja joulun aikaan. Varaa parhaat päältä - ei ennakkomaksua ja joustava muutos!