Uusi vuosi Marskissa

Vuoden viimeisenä päivänä katamme suomalaisen juhlapöydän herkkuja koko vuodelta ja juhlistamme uutta vuotta. Kutsu ystävät koolle ja varmista paikkasi Marskissa!Vuoden JUHLIMATTOMAT juhlat

Jäikö joku juhla juhlimatta vuoden aikana? Kenties oma hääpäivä, kaverin valmistujaiset tai juhannus? Ei hätää, Marskissa juhlimme koko vuoden juhlat uudenvuoden aattona!

Uudenvuoden juhlabuffet 

Ravintola Kuusi Palaa 31.12. klo 17.00–23.00

Tarjoalla on herkkuja juhlista ja juhlapäivistä, joita et tänä vuonna ehtinyt viettää tai jotka haluat kokea uudestaan. Maistele ylioppilasjuhlien herkullista voileipäkakkua, paahtopaistia isänpäivän kunniaksi ja ota vappu vastaan perinteisesti siman ja munkkien kera. Klara vappen, paljon onnea ja helan går!

Varaukset ja tiedustelut

Majoitu Marskissa uutena vuotena

Varaa hotelliyö Marskissa ja vietä hotelliloma ylellisissä puitteissa. Mukavan unen varmistavat huoneiden ainutlaatuisen kaunis ja ajaton sisustus, sänkyjen tuplapaksut patjat, tyynyvalikoima sekä laadukkaat kylpytuotteet.

Varaa hotelliloma Marskissa 20 % alennuksella - etu on voimassa viikonloppuisin ja loma-aikoina. Ei ennakkomaksua ja joustava muutos!