Vietä uusivuosi kylpylässä

Kohota malja uudellevuodelle kylpylässä! Kylpylähotelleissamme otat uudenvuoden vastaan trooppisten altaiden lämpimässä syleilyssä, nautit herkullisesta ruoasta ja virkistäydyt ihanissa hemmotteluhoidoissa.Mitä tehdä uutenavuotena? 

Uudenvuoden juhliminen on yksi pitkäikäisimmistä perinteistä. Uudenvuoden suunnittelu aiheuttaa kuitenkin monille stressiä: aina pitäisi keksiä edellisvuotta parempaa tekemistä. Entä jos tänä vuonna irrottautuisit tutuista perinteistä ja viettäisit rentouttavan uudenvuoden kylpylässä?

Kylpyläloma on täydellinen valinta, jos kaipaat rauhoittumista, rentoa yhdessäoloa ja pientä luksusta uuteen vuoteen. Kylpylähotellimme tarjoavat loistavat puitteet seesteiseen irtiottoon, joka karistaa kuluneen vuoden murheet mielestä ja antaa uutta puhtia tulevaan. Anna itsellesi ylellinen hengähdyshetki ja varaa kylpyläloma uudeksivuodeksi!

Nauti olostasi lämpimissä altaissa ja lempeissä löylyissä

Kylpylähotelleissamme on runsaasti altaita ja saunoja jokaisen nautiskelijan mieleen. Leppoisista löylyistä on ihana pulahtaa trooppisen lämpimään tai virkistävän viileään veteen. Porealtaat ja hierovat vesipisteet kruunaavat nautinnollisen uuden vuoden. Kylpyläosaston vapaa käyttö sisältyy aina majoituksen hintaan.

Juhlista uuttavuotta maukkaalla illallisella

Tänä vuonna sinun ei tarvitse häärätä juhlien järjestäjänä tai kokkina. Keskity tunnelmoimaan tulevaa vuotta seuralaisesi kanssa – me hoidamme loput. Anna ystävällisen tarjoilijan poksauttaa auki pullo kuohuvaa samalla, kun nautitte herkullista illallista.

Aloita uusi vuosi runsaalla aamiaisella

Uuteen vuoteen ei ole mikään kiire. Nuku siis rauhassa vähän pidempään ja nauti runsas aamiainen pitkän kaavan mukaan. Aamiaispöydästä löydät herkkuja jokaiseen makuun.

Hae uutta virtaa luonnosta

Luonnon rauhassa mieli pääsee lepäämään aivan eri tavalla kuin missään muualla. Aloita uusi vuosi kirkkain mielin ja ihastu vaikkapa Aulangon rauhallisiin järvinäkymiin tai Jyväskylän jylhiin maisemiin. Kylpylähotelliemme lähialueet monipuolisine ulkoilumahdollisuuksineen hemmottelevat luonnon ystäviä ympäri vuoden.

Virkistäydy Day Spassa

Mitä olisi kylpyläloma ilman hellivää hoitoa tai hierontaa? Kun kaipaat hyvää oloa niin keholle kuin mielellekin, valitse jokin ihanista Day Spa -hoidoista. Uusivuosi alkaa rennosti, kun hemmottelet itseäsi esimerkiksi kasvo-, käsi- tai jalkahoidolla, perinteisellä hieronnalla tai kuumakivihieronnalla.