Vietä perheloma kylpylässä

Nauti ihanasta kylpylälomasta koko perheen voimin! Vietä riemukkaita hetkiä allasosastolla, ulkoile luonnon helmassa ja nauti yhteisistä ruokahetkistä. Perheystävällisissä kylpylähotelleissamme viihtyvät sekä lapset että aikuiset.

Katso kaikki kylpylähotellitMitä tehdä kylpylähotellissa?

Oletko lähdössä lomalle lasten kanssa? Haluatko nauttia kiireettömästä yhdessäolosta? Kylpylähotellimme ovat mainio vaihtoehto, kun haluat viettää laatuaikaa perheen kesken. Pidämme sekä lapsista että aikuisista hyvää huolta, jotta loma sujuu mahdollisimman leppoisasti.

Perheen pienimpien iloksi kylpylöissä on tarjolla monenmoista tekemistä, joka saa hymyn huulille. Hotelliyöpyminen ja allasosastolla polskiminen on lapsille seikkailu, joka jää varmasti mieleen. Ja mikä parasta, Lapset majoittuvat maksutta aikuisten huoneessa 12-vuotiaiksi asti ja teineille on mahdollista varata oma huone edulliseen hintaan. Pakatkaa siis kimpsut ja uimakampsut mukaan – rentouttava perheloma kylpylässä odottaa!

Lämpimissä altaissa voit polskia säästä riippumatta

Kylpylähotelleissamme isot ja pienet vesipedot pääsevät pulikoimaan erilaisissa altaissa, satoi tai paistoi. Pienimmät pedot voivat loiskutella lastenaltaassa sydämensä kyllyydestä. Kylpytakit ja kylpyläosaston vapaa käyttö sisältyy aina majoituksen hintaan kaikissa kylpylähotelleissamme Suomessa.

Tilavassa perhehuoneessa reissu sujuu rattoisasti

Useissa hotelleissamme on tilavia perhehuoneita, joten suuremmankin poppoon loma sujuu rennosti. Family-perhehuoneet ovat tilavampia, ja niiden varustukseen kuuluu pari- tai erillisten vuoteiden lisäksi vuodetuoli tai vuodesohva. Kaikista suurimpiin perhehuoneisiin mahtuu lisäksi pinnasänky tai lisävuode. Tiedustele perhehuoneiden saatavuutta varatessasi lomaa.

Hauskat aktiviteetit ja seikkailut ulkona pitävät mielen virkeänä

Kylpylähotellimme ja niiden lähialueet tarjoavat mukavaa tekemistä lapsiperheille. Esimerkiksi Aulangon kylpylän tuntumasta löytyy elämyksellinen Hugo Park -seikkailupuisto ja Laajavuoren kylpylän vierestä Laajavuoren seikkailupuisto, joka on yksi Pohjoismaiden suurimmista. Molempien yhteydessä on myös minigolfrata. Ulkoilu upeissa maisemissa on mahdollista ympäri vuoden kaikkien kylpylähotelliemme läheisyydessä.

Lasten herkullinen menu ja runsas aamiaisbuffet selättävät nälän

Ulkoilun ja vesileikkien lomassa on mukava nauttia hyvästä ruoasta. Kylpylähotelleissamme lapset voivat tilata maittavaa ruokaa lasten menulta tai valita aikuisten listalta puolikkaan annoksen puoleen hintaan. Lasten omasta menusta löytyy maukkaiden annosten lisäksi pientä puuhattavaa perheen pienimmille: ruoan odottelu sujuu leikiten hauskojen tehtävien parissa. Kylpylähotellien aamiaiselta löytyy terveellisiä herkkuja myös lasten makuun.

Katso kaikki kylpylähotellit