Vietä perheloma kylpylähotellissa

Nauti ihanasta kylpylälomasta koko perheen voimin! Vietä riemukkaita hetkiä allasosastolla, maistele herkullisia ruokia ravintolassa sekä ulkoile yhdessä luonnon helmassa. Perheystävällisissä kylpylähotelleissamme viihtyvät sekä lapset että aikuiset.

Mitä tehdä kylpylähotellissa?

Oletko lähdössä lomalle lasten kanssa? Haluatko nauttia kiireettömästä yhdessäolosta? Perheystävälliset kylpylähotellimme ovat mainio vaihtoehto, kun haluat viettää laatuaikaa perheen kesken. Pidämme sekä lapsista että aikuisista hyvää huolta, jotta loma sujuu mahdollisimman leppoisasti.

Perheen pienimpien iloksi kylpylöissä on tarjolla monenmoista tekemistä, joka saa hymyn huulille. Hotelliyöpyminen ja allasosastolla polskiminen on lapsille seikkailu, joka jää varmasti mieleen. Alle 13-vuotiaat lapset yöpyvät aina maksutta aikuisten huoneessa ja saavat tervetulolahjan saapuessaan kylpylähotelliin. Pakatkaa siis kimpsut ja uimakampsut mukaan – rentouttava perheloma kylpylässä odottaa!

Lämpimissä altaissa voit polskia säästä riippumatta

Kylpylähotelleissamme isot ja pienet vesipedot pääsevät pulikoimaan erilaisissa altaissa, satoi tai paistoi. Pienimmät pedot voivat loiskutella lastenaltaassa sydämensä kyllyydestä. Ikaalisten kylpylässä on erityisen lystikäs Lasten Vesimaailma, joka tuo iloa ja riemua etenkin perheen pienimmille. Kylpyläosaston vapaa käyttö sisältyy aina majoituksen hintaan kaikissa kylpylähotelleissamme Suomessa.

Tilavassa perhehuoneessa reissu sujuu rattoisasti

Useissa hotelleissamme on tilavia perhehuoneita, joten suuremmankin poppoon loma sujuu rennosti. Family-perhehuoneet ovat tilavampia, ja niiden varustukseen kuuluu pari- tai erillisten vuoteiden lisäksi vuodetuoli tai vuodesohva. Kaikista suurimpiin perhehuoneisiin mahtuu lisäksi pinnasänky tai lisävuode. Tiedustele perhehuoneiden saatavuutta varatessasi lomaa.

Hauskat aktiviteetit ja seikkailut ulkona pitävät mielen virkeänä

Kylpylähotellimme ja niiden lähialueet tarjoavat mukavaa tekemistä lapsiperheille. Esimerkiksi Aulangon kylpylän tuntumasta löytyy elämyksellinen Hugo Park -seikkailupuisto, jonka vieressä on myös minigolfrata. Aulangon ja Ikaalisten kylpylöissä koko perhe pääsee hohtokeilaamaan yhdessä. Ulkoilu upeissa maisemissa on mahdollista ympäri vuoden kaikkien kylpylähotelliemme läheisyydessä.

Lasten herkullinen menu ja runsas aamiaisbuffet selättävät nälän

Ulkoilun ja vesileikkien lomassa on mukava nauttia hyvästä ruoasta. Kylpylähotelleissamme lapset voivat tilata maittavaa ruokaa lasten menulta tai valita aikuisten listalta puolikkaan annoksen puoleen hintaan. Lasten omasta menusta löytyy maukkaiden annosten lisäksi pientä puuhattavaa perheen pienimmille: ruoan odottelu sujuu leikiten hauskojen tehtävien parissa. Kylpylähotellien runsaalta aamiaiselta löytyy terveellisiä herkkuja myös lasten makuun.

Luovuutta leikkihuoneessa ja naurua Sigge-siilin kanssa

Kylpylähotelleissamme on leikkihuone leluineen ja askartelutarvikkeineen. Leikkihuoneet kannustavat luovuuteen ja tarjoavat inspiraatiota eri-ikäisille puuhastelijoille. Lapset voivat esimerkiksi pelata, askarrella tai piirtää.

Veikeä maskottimme Sigge-siili on tavattavissa aamiaisella tai illallisella kesällä ja valittuina loma-aikoina. Leikkisä Sigge keksii aina jotain kivaa tekemistä lasten kanssa ja tekee hotelleissamme paljon jekkuja. Siggen kanssa ei siis koskaan tule tylsää!