Parhaat pikkujouluideat

Tänä vuonna pikkujouluja vietetään staycation-lomalla pienemmällä porukalla, yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Kokosimme sinulle 5 vinkkiä, joiden avulla voit viettää unohtumattomat ja turvalliset pikkujoulut hotellissa.1. Järjestä staycation-pikkujoulut hotellihuoneessa

Helsinki, Turku, Tampere, Kuopio ja muut upeat kaupunkikohteemme kutsuvat sinua viettämään pikkujouluja turvallisesti oman hotellihuoneen rauhassa! Vietä unohtumattomat pikkujoulut staycation-lomalla upeissa kaupunkikohteissamme Suomessa. Varaa halutessasi isompi sviittihuone ja juhli pikkujouluja vaikkapa omassa huoneessa kuuntelemalla juuri sellaista musiikkia kuin itse haluat. Näissä pikkujouluissa myös asu on vapaa - sinä päätät!

2. Tilaa huonepalvelusta aamiainen ja illallinen huoneeseen

Pikkujoulut kruunaa huoneeseen tilattu aamiainen tai illallinen. Halutessasi voit myös tilata pullon kuohuvaa huoneeseen odottamaan saapumistanne. Juuri nyt tarjoamme huonepalvelun maksutta, kun tilaat illallisen juomineen huoneeseen. Tarjous on voimassa 22.12. asti.

3. Vietä hemmottelevat pikkujoulut kylpylähotellissa

Upeat kylpylähotellimme tarjoavat rentouttavat puitteet pikkujouluille. Nauti allasosaston lämmöstä ja rentoudu day spa -hoidoissa. Useat kylpylähotellimme, kuten Scandic Aulanko ja Scandic Laajavuori, sijaitsevat kauniilla paikalla luonnon ympäröimänä. Aulangolla kannattaa kokeilla erilaisia aktiviteetteja kuten hohtokeilausta tai kävelyretkiä luonnossa. Laajavuoressa voit urheilla hotellin kuntohuoneessa tai harrastaa erilaisia talviaktiviteetteja.

4. Varaa saunailta ystäväporukan kanssa

Useista hotelleistamme ympäri Suomen löydät vuokrattavia saunatiloja, joissa voit viettää viihtyisät ja rennot pikkujoulut yhdessä ystävien kanssa. Saunoja löytyy myös paljulla sekä uima-altaalla. Valitse mieleisesi ja vietä unohtumattomat pikkujoulut!

5. Nauti aktiviteeteista kaupunkilomalla tai kylpylähotellien luonnonrauhassa

Vietä rento hotelliloma tutustumalla kaupunki- tai luontokohteen ympäristöön. Aloita päivä hyvissä ajoin ja kirjaudu hotellin sisään jo klo 15. Useista kaupunkikohteistamme löydät paljon hauskaa tekemistä kaikenikäisille. Kylpylähotellimme sijaitsevat lähellä luontoa ja aktiviteetteja. Esimerkiksi Laajavuoressa voit lasketella ja Aulangolta löydät upeita luontoreittejä.