Parhaat staycationdeat

Kokosimme sinulle 5 vinkkiä, joiden avulla voit viettää unohtumattoman ja turvalliset staycationloman hotellissa.1. Valitse sopiva staycation-kohde

Helsinki, Turku, Tampere, Kuopio ja muut kohteemme ympäri Suomen kutsuvat sinua viettämään staycation-lomaa ja nauttimaan unelmien lähilomasta. Vietä aikaa lempipaikoissasi tai koe jotain uutta.

2. Tilaa huonepalvelusta aamiainen ja illallinen huoneeseen

Hotelliloman kruunaa huoneeseen tilattu aamiainen tai illallinen. Halutessasi voit myös tilata pullon kuohuvaa huoneeseen odottamaan saapumistanne. 

3. Vietä hemmotteleva staycationloma kylpylähotellissa

Upeat kylpylähotellimme tarjoavat rentouttavat puitteet staycationlomalle. Nauti allasosaston lämmöstä ja rentoudu day spa -hoidoissa. Useat kylpylähotellimme, kuten Scandic Aulanko ja Scandic Laajavuori, sijaitsevat kauniilla paikalla luonnon ympäröimänä. Aulangolla kannattaa kokeilla erilaisia aktiviteetteja kuten hohtokeilausta tai kävelyretkiä luonnossa. Laajavuoressa voit urheilla hotellin kuntohuoneessa tai harrastaa erilaisia aktiviteetteja.

4. Varaa saunailta ystäväporukan kanssa

Useista hotelleistamme ympäri Suomen löydät vuokrattavia saunatiloja, joissa voit viettää viihtyisän ja rennon tilaisuuden. Saunoja löytyy myös paljulla sekä uima-altaalla

5. Nauti aktiviteeteista kaupunkilomalla tai kylpylähotellien luonnonrauhassa

Vietä rento hotelliloma tutustumalla kaupunki- tai luontokohteen ympäristöön. Aloita päivä hyvissä ajoin ja kirjaudu hotellin sisään jo klo 15. Useista kaupunkikohteistamme löydät paljon hauskaa tekemistä kaikenikäisille. Kylpylähotellimme sijaitsevat lähellä luontoa ja aktiviteetteja. Esimerkiksi Laajavuoressa voit lasketella ja Aulangolta löydät upeita luontoreittejä.