Parhaat staycation-ideat

Kokosimme sinulle 5 vinkkiä, joiden avulla voit viettää unohtumattoman staycation-loman hotellissa.1. Valitse hieman parempi huone

Valitse staycation-lomallesi hieman parempi huone. Miltä kuulostaisi huone, jossa on kylpyamme, kylpytakit ja -tossut, parveke tai jopa oma sauna? Tutustu valitsemasi hotellin huonevalikoimaan ja valitse sinulle paras huone.

2. Nauti aamiainen tai illallinen oman huoneen rauhassa

Ylellisen hotelliloman kruunaa huonepalvelusta huoneeseen toimitettu aamiainen tai illallinen. Tutustu ja varaa hotellista.

Voit myös halutessasi tilata pullon kuohuvaa tai vaikkapa kylpytakin ja -tossut huoneeseen odottamaan saapumistasi. Varaus onnistuu kätevästi huonevarauksesi yhteydessä.

3. Vietä hemmotteleva staycation kylpylähotellissa

Upeat kylpylähotellimme tarjoavat rentouttavat puitteet staycation-lomalle. Nauti allasosaston lämmöstä ja rentoudu day spa -hoidoissa. Useat kylpylähotellimme, kuten Scandic Aulanko ja Scandic Laajavuori, sijaitsevat kauniilla paikalla luonnon ympäröimänä. Aulangolla kannattaa kokeilla erilaisia aktiviteetteja kuten hohtokeilausta tai kävelyretkiä Puistometsän ulkoilualueella. Laajavuoressa voit urheilla hotellin kuntohuoneessa tai ulkoilla monipuolisesti.

4. Panosta hyvinvointiisi myös staycation-lomalla

Hotelleistamme löydät saunan ja kuntohuoneen, monista myös uima-altaan. Kerromme mielellään myös läheisistä lenkkipoluista ja kuntoilumahdollisuuksista. Vinkki! Scandic Grand Central Helsinki -hotellissa on kaunis jooga-huone, Scandic Imatran Valtionhotellissa ylellinen wellness-osasto ja Scandic Vaasa -hotellista voit varata poreammeellisen huoneen.

Lisäksi useista hotelleistamme ympäri Suomen löydät vuokrattavia saunatiloja, joissa vietät hauskan ja rennon saunaillan ystäviesi kanssa. Meiltä löydät myös saunoja, joiden yhteydessä on palju tai uima-allas.

5. Nauti aktiviteeteista kaupunkilomalla tai kylpylähotellien luonnonrauhassa

Vietä rento hotelliloma tutustumalla kaupunki- tai luontokohteen ympäristöön. Aloita päivä hyvissä ajoin ja kirjaudu hotellin sisään jo klo 15. Useista kaupunkikohteistamme löydät paljon hauskaa tekemistä kaikenikäisille. Kylpylähotellimme sijaitsevat lähellä luontoa ja aktiviteetteja. Esimerkiksi Laajavuoressa voit lasketella ja Aulangolta löydät upeita luontoreittejä.