Hotelliaamiainen Oulussa

Tervetuloa nauttimaan paremmasta aamusta Oulussa! Hotellimme valmistavat runsaan aamiaisen luomutuotteineen erityisen huolella, joka aamu.Aamiaistarjoilumme

Hotelleissamme Suomessa on tarjolla runsas aamiaisbuffet. Jos haluat syödä aamiaista mieluummin huoneessasi, voit tilata take away -vaihtoehtomme edellisenä iltana. Turvallisen vierailun varmistamiseksi olemme myös lisänneet siivous- ja hygieniatoimia ja porrastamme aamiaiselle saapumista majoittujien määrän mukaan.

Osassa hotellejamme Suomessa ravintolat ovat suljettuna 8.-28.3.2021. Tällöin voit noutaa aamiaisen hotellin take away delibuffetista ja nauttia sen hotellihuoneessasi. Vaihtoehtoisesti voi edellisenä iltana tilata take away -aamiaisen valmiiksi pakattuna ja noutaa sen aamulla vastaanoton läheisyydestä nautittavaksi hotellihuoneessa tai otettavaksi mukaan. Ravintolan tiloissa tai hotellin aulassa ei ole mahdollisuutta ruokailla. Katso tarkemmat tiedot hotellin nettisivuilta.

HOTELLIEMME RAVINTOLAT Oulussa

Aamiainen on tarjolla hotelleissamme päivittäinen.

Tiesithän, että olet tervetullut aamiaiselle, vaikka et majoittuisikaan meillä. Aamiaisen hinta ei-majoittuville vieraille on 19 €/hlö.

Tutustu hotelleihimme Oulussa ja valitse suosikkisi: