Hotellitarjous Ruka

Ruka on täynnä elämyksiä, aktiviteetteja sekä upeita luontomaisemia ikimuistoiseen lomaan.Hotelli- ja huoneistoloma Jäsenhintaan

Juuri nyt varaat lomayöt Rukalla parhaaseen jäsenhintaan. Valittavanasi on sekä perinteisiä hotellihuoneita että kodikkaita huoneistoja. Valitse sinulle paras hinta, saat jäsenalennuksen kaikista julkisista hinnoista kaikkina viikonpäivinä.

Hintaan sisältyy

  • Majoitus joko hotellihuoneessa tai Apartment-huoneistossa
  • Runsas aamiainen (ostettavissa lisähintaan Apartment-huoneistoissa)
  • Maksuton internetyhteys
  • Hotellin saunan käyttömahdollisuus 
  • Lapset majoittuvat maksutta aikuisten huoneessa 12-vuotiaiksi asti.
  • Teinihuone 65 € (saatavuuden mukaan)
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - lisäksi saat bonuspisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

Voimassa

Kaikkina päivinä Scandic Rukahovi -hotellissa. Apartment-huoneistot vähintään kahden yön majoituksiin. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitetusti.

Varaa

Näet ja varaat jäsenhinnan ilman varauskoodia. Kirjaudu jäsenprofiiliisi tai ilmoita jäsennumero varauksen yhteydessä. Jäsenalennus on voimassa Scandic Friends -jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, liity jäseneksi tästä tai kätevästi varauksen lopussa.

Hintaselitys
Jäsenhinnat ovat voimassa Scandic Friends -jäsenille kaikkina viikonpäivinä (Apartment-huoneistot vähintään kahden yön majoituksiin) ja saat alennusta kaikista Scandicin julkisista hinnoista (Best Price, Change ja Full Flex -hinnoista). Alennus ei koske yrityssopimushintoja, pakettihintoja tai varauskoodilla varattavia hintoja. Jäsenyys tulee esittää hotelliin saapuessa.

Jäsenhinta on voimassa ja ansaitset majoituksestasi pisteitä kun Scandic Friends -jäsennumerosi on liitetty varaukseen koko vierailun ajan.
Hinta ja peruutusehdot vaihtelevat valitsemasi hintatyypin sekä saapumis- ja lähtöpäivän mukaan.

Varausehdot