Hotellitarjous Ruka

Ruka on täynnä elämyksiä, aktiviteetteja sekä upeita luontomaisemia ikimuistoiseen lomaan.Valkeille hangille jäsenhintaan

Juuri nyt varaat lomayöt Rukalla parhaaseen jäsenhintaan. Valittavanasi on sekä perinteisiä hotellihuoneita että kodikkaita huoneistoja. Valitse sinulle paras hinta, saat jäsenalennuksen kaikista julkisista hinnoista kaikkina viikonpäivinä.

Hintaan sisältyy

  • Majoitus joko hotellihuoneessa tai Apartment-huoneistossa
  • Runsas aamiainen (ostettavissa lisähintaan Apartment-huoneistoissa)
  • Maksuton internetyhteys
  • Hotellin saunan käyttömahdollisuus 
  • Lapset majoittuvat maksutta aikuisten huoneessa 12-vuotiaiksi asti.
  • Teinihuone 65 € (saatavuuden mukaan)
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - lisäksi saat bonuspisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

Voimassa

Kaikkina päivinä Scandic Rukahovi -hotellissa. Apartment-huoneistot vähintään kahden yön majoituksiin. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitetusti.

Varaa

Näet ja varaat jäsenhinnan ilman varauskoodia. Kirjaudu jäsenprofiiliisi tai ilmoita jäsennumero varauksen yhteydessä. Jäsenalennus on voimassa Scandic Friends -jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, liity jäseneksi tästä tai kätevästi varauksen lopussa.

Hintaselitys
Jäsenhinnat ovat voimassa Scandic Friends -jäsenille kaikkina viikonpäivinä (Apartment-huoneistot vähintään kahden yön majoituksiin) ja saat alennusta kaikista Scandicin julkisista hinnoista (Best Price, Change ja Full Flex -hinnoista). Alennus ei koske yrityssopimushintoja, pakettihintoja tai varauskoodilla varattavia hintoja. Jäsenyys tulee esittää hotelliin saapuessa.

Jäsenhinta on voimassa ja ansaitset majoituksestasi pisteitä kun Scandic Friends -jäsennumerosi on liitetty varaukseen koko vierailun ajan.
Hinta ja peruutusehdot vaihtelevat valitsemasi hintatyypin sekä saapumis- ja lähtöpäivän mukaan.

Varausehdot