Hotellitarjous Ruka

Ruka on täynnä elämyksiä, aktiviteetteja sekä upeita luontomaisemia aktiiviliikkujan ikimuistoiseen lomaan ympäri vuoden.Lomayöt parhaaseen Jäsenhintaan

Vaellusta ja kelkkarata Rukalla

Scandic Rukahovin ympäristö tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja ja vauhdikasta menoa ympäri vuoden. Karhunkierros ja muut upeat vaellusreitit kutsuvat nauttimaan luontoelämyksistä.

Jäsenhintaan sisältyy

Majoitusaika

  • Kaikkina päivinä Scandic Rukahovi -hotellissa.
  • Apartment-huoneistot vähintään kahden yön majoituksiin.

Varaa

Näet ja varaat jäsenhinnan ilman varauskoodia. Kirjaudu jäsenprofiiliisi tai ilmoita jäsennumero varauksen yhteydessä. Jäsenalennus on voimassa Scandic Friends -jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, liity jäseneksi tästä tai kätevästi varauksen lopussa.

Hintaselitys
Jäsenhinnat ovat voimassa Scandic Friends -jäsenille kaikkina viikonpäivinä (Apartment-huoneistot vähintään kahden yön majoituksiin) ja saat alennusta kaikista Scandicin julkisista hinnoista (Best Price, Change ja Full Flex -hinnoista). Alennus ei koske yrityssopimushintoja, pakettihintoja tai varauskoodilla varattavia hintoja. Jäsenyys tulee esittää hotelliin saapuessa.

Jäsenhinta on voimassa ja ansaitset majoituksestasi pisteitä kun Scandic Friends -jäsennumerosi on liitetty varaukseen koko vierailun ajan.
Hinta ja peruutusehdot vaihtelevat valitsemasi hintatyypin sekä saapumis- ja lähtöpäivän mukaan.

Varausehdot