Huoneistoloma Rukalla

Varaa vähintään 3 yön majoitus ja yövy tarjoushintaan Scandic Rukahovin viihtyisässä huoneistohotellissa.Viihtyisä huoneistoloma ALK. 119 €/vrk

Scandic Rukahovin huoneistot sopivat aktiiviseen lomaan ja sijaitsevat rinteiden sekä hiihto- ja vaellusreittien vieressä. Huoneistossa majoitut omassa rauhassa, rentoudut oman saunan lempeissä löylyissä ja herkullisten annosten valmistus onnnistuu huoneiston keittiönurkkauksessa.

Hintaesimerkki

  • kevät-syksy alk. 119 €/vrk/huoneisto
  • talvikaudella alk. 129 €/vrk/huoneisto

Hintaan sisältyy

  • Majoitus
  • 0–12-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta aikuisten huoneistossa
  • Langaton internetyhteys
  • Loppusiivous
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - lisäksi saat bonuspisteitä kun teet varauksen nettisivuiltamme.

Runsas aamiainen ostettavissa lisähintaan.

Voimassa

Joka päivä vähintään 3 yön majoituksiin Scandic Rukahovin apartment-huoneistoissa. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Varaa

Varaa vähintään 3 yön majoitus netissä ja valitse Huoneistoloma-hinta. Et tarvitse erillistä varauskoodia. Ei ennakkomaksua.

Voit myös tehdä varauksen suoraan hotellista puhelimitse +358 8 2374 8948 tai sähköpostitse rukahovi@scandichotels.com

Hintaselitys
Tarjoushinta Scandic Rukahovin apartment-huoneistoissa on varattavissa netissä ja suoraan hotellista. Voimassa vähintään 3 yön majoituksiin. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja on voimassa vain uusiin varauksiin. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita saatavilla rajoitetusti.
Varausehdot