Huoneistoloma Rukalla

Varaa yli 3 yön majoitus tarjoushintaan ja majoitu mukavasti Scandic Rukahovin viihtyisissä huoneistoissa.

Yövy mukavasti Rukatunturin parhaalla paikalla

Rukalla riittää tehtävää koko lomaksi. Erilaiset aktiviteetit, kauniit vaellusreitit ja upeat ravintolat ja baarit esiintyjineen viihdyttävät yömyöhään. Yövy mukavasti Scandic Rukahovin viihtyisissä rivitalohuoneistoissa keittiönurkkauksella ja saunalla.

Hintaesimerkki

alk. 99 €/vrk/2hh

Hintaan sisältyy

  • Majoitus
  • Alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta aikuisten huoneessa
  • Langaton internetyhteys
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - lisäksi saat bonuspisteitä kun teet varauksen nettisivuiltamme.

Runsas aamiainen ostettavissa lisähintaan.

Voimassa

Joka päivä vähintään 3 yön majoituksiin Scandic Rukahovin apartment-huoneistoissa 30.11.2019 asti. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Varaa

Varaa 27.11.2019 mennessä vähintään 3 yön majoitus netissä tai suoraan hotellista puhelimitse +358 8 2374 8948 tai sähköpostitse rukahovi@scandichotels.com. Et tarvitse erillistä varauskoodia.

Hintaselitys
Tarjoushinta Scandic Rukahovin apartment-huoneistoissa on varattavissa netissä ja suoraan hotellista. Voimassa vähintään 3 yön majoituksiin 30.11.2019 asti. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja on voimassa vain uusiin varauksiin. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita saatavilla rajoitetusti.
Varausehdot