Lasten Helsinki

Helsingissä riittää puuhaa myös perheen pienimmille ja kulkeminen on helppoa kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

VARAA hiihtoLOMA 20 % alennuksella!

Etu on voimassa Scandic Friends -jäsenille viikonloppuisin ja joka päivä valittuina hiihtolomaviikkoina. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä tästä!

Hupia koko perheelle

Helsingin museoissa on otettu hyvin huomioon lapset ja kaupungin teattereissa on lapsille suunnattuja esityksiä ympäri vuoden. Kaupungin lukuisat sisä- ja ulkoleikkipuistot pitävät nuoremmat liikkeessä vaikka koko päivän.

Hiihtolomalla tapahtuu

Helsinki on täynnä hiihtoloma-tekemistä ja lukuisat aktiviteettimahdollisuudet takaavatkin seikkailuntäytteiset päivät koko perheelle. Tutustu Luonnontieteellisen museon eläimiin, ihaile avaruutta Helsingin observatoriossa tai tutki Tropicarion suomuisia matelijoita. Perheiden suosimat merimaailma Sea Life, tiedekeskus Heureka ja vesipuisto Serena ovat myös auki hiihtoloman viettäjille. Päivän päätteeksi vauhdikkaimmat hiihtolomalaiset löytävät itsensä pulkkamäestä, niitä löytyy melkein jokaisesta puistosta!

Eläinten maailmaan


Korkeasaaren eläintarha sekä Merimaailma SEA LIFE ovat suosittuja kohteita, joissa voi vierailla lasten kanssa ympäri vuoden. Myös Luonnontieteellinen museo on kiehtova kohde, jossa on panostettu lapsille suunnattuun ohjelmaan.

Jos tekeminen loppuu Helsingissä…

Helsingistä pääsee helposti myös tiedekeskus Heurekaan, Suomen luontokeskus Haltiaan sekä Vesipuisto Serenaan Espoossa.

Parhaat perhehotellit pääkaupunkiseudulla

Vinkki! Kun haluat nauttia kaupunkielämästä suosittelemme Helsingin keskustan hotellejamme. Jos taas olet liikkeellä autolla, voit pysäköidä ilmaiseksi ja majoittua kätevästi hyvien kulkuyhteyksien äärellä hotelleissamme Espoossa tai Järvenpäässä.