Lasten Helsinki

Helsingissä riittää puuhaa myös perheen pienimmille ja kulkeminen on helppoa kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä.

KESÄN lomayöt ALK. 95 €

Juuri nyt varaat hotelli- ja kylpyläyöt parhaaseen Scandic Friends -jäsenhintaan hotelleissamme kuudessa maassa. Majoittua voit 22.6.–13.8.2023. 

Hupia koko perheelle

Helsingissä koko kaupunki on täynnä hauskaa nähtävää ja koettavaa. Osa tekemisistä sopii erityisen hyvin perheen pienimmille.

Helsingin museoissa on otettu hyvin huomioon lapset ja kaupungin teattereissa on lapsille suunnattuja esityksiä ympäri vuoden. Amos Rex -museon näyttelytilojen lempeästi kaartuva katto toimii kiivettävinä kumpuina Lasipalatsin sisäpihalla ja kattoikkunoista voi kurkata suoraan museoon.

Helsinki on täynnä tekemistä ja lukuisat aktiviteettimahdollisuudet takaavatkin seikkailuntäytteiset päivät koko perheelle. Tutustu koko perheen kanssa Linnanmäen laitteisiin ja vieraile samalla alueella sijaitsevassa Merimaailma SEA LIFE:ssa, jossa voit tutustua merenalaisen elämän ihmeisiin.

Vieraile lukuisissa seikkailupuistoissa, Lasten liikennemailmassa tai suuntaa Helsingin saaristoon päiväretkelle!

Kesäpäivää voit viettää myös polskien. Hietaniemen, Mustikkamaan ja Aurinkolahden hiekkarannat kutsuvat uimaan. Jos merivesi on liian kylmää, Uimastadion tai Kumpulan maauimala tarjoavat erilaisen uintokokemuksen.

Eläinten maailmaan

Korkeasaaren eläintarha on koko perheen vierailukohde ympäri vuoden, jonne pääsee kesäkaudella vesitse Kauppatorilta tai Hakaniemestä. Korkeasaaressa voit tutustua noin 150 eläinlajiin tundralta trooppisiin sademetsiin ja aavikoihin. Eläintarha on myös tunnettu työstään uhanalaisten eläimien suojelussa.

Luonnontieteellinen museo on aina suosittu kohde, ja hyvä vinkki sadepäivän varalle.

Suosittu ulkoilukohde ja hauska kohde päiväretkelle on Seurasaari Helsingin Meilahdessa. Kaupunkilaisten ulkoilualueena ja ulkoilmamuseona toimivassa saaressa kuntoillaan, nautitaan meri-ilmasta ja vieteään aikaa aurinkoisilla kallioilla. Seurasaareen pääset helposti julkisilla kulkuvälineillä tai kävellen vaikka Scandic Meilahdesta. Itse saareen astellaan kaunista puusiltaa pitkin.

Seurasaaren vieressä on upea huvila-alue ja läheisyydessä on myös Sibelius-maisemapuisto, jonka upea Sibelius-monumentti ikuistetaan lukemattomien matkailijoiden valokuviin.

Parhaat perhehotellit pääkaupunkiseudulla

Vinkki! Kun haluat nauttia kaupunkielämästä, suosittelemme Helsingin keskustan hotellejamme. Jos taas olet liikkeellä autolla, voit pysäköidä maksutta ja majoittua kätevästi hyvien kulkuyhteyksien äärellä hotellissamme Espoossa .