Lasten Helsinki

Helsingissä riittää puuhaa myös perheen pienimmille. Lapsille ja nuorille mieluisin kohde lienee Linnanmäen huvipuisto, johon on helppo päästä Scandicin Helsingin hotelleista. Perheille riittää tekemistä Helsingissä ja kulkeminen on helppoa kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä.

Varaa huone

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Majoittujien määrä
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Lisävaihtoehdot Varauskoodi, tai Bonus Cheque tai Palkintoyö Sulje lisävaihtoehdot

Syysloman hotelliyöt juuri nyt 20 % alennuksella Scandic Friends -jäsenille! Varaa koodilla FG2. Etu on voimassa joka päivä 14.-30.10.

Hupia koko perheelle

Linnanmäellä riittää tekemistä niin lapsille kuin aikuisillekin. Huvipuistossa on useita ravintoloita sekä Peacock-teatteri, ja puisto on avoinna pitkälle syksyyn. Kaupungin museoissa on otettu hyvin huomioon lapset ja Helsingin teattereissa on lapsille suunnattuja esityksiä ympäri vuoden. Kaupungin lukuisat sisä- ja ulkoleikkipuistot pitävät nuoremmat liikkeessä vaikka koko päivän.

Eläinten maailmaan


Korkeasaaren eläintarha sekä Merimaailma SEA LIFE ovat suosittuja kohteita, joissa voi vierailla lasten kanssa ympäri vuoden. Myös Luonnontieteellinen museo on kiehtova kohde, jossa on panostettu lapsille suunnattuun ohjelmaan.

Jos tekeminen loppuu Helsingissä…

Helsingistä pääsee helposti myös tiedekeskus Heurekaan ja Vesipuisto Serenaan Espoossa.

Parhaat perhehotellit pääkaupunkiseudulla

Vinkki! Kun haluat nauttia kaupunkielämästä suosittelemme Helsingin keskustan hotellejamme. Jos taas olet liikkeellä autolla, voit pysäköidä ilmaiseksi ja majoittua kätevästi hyvien kulkuyhteyksien äärellä hotelleissamme Espoossa tai Järvenpäässä.