Vietä hiihtoloma kylpylässä

Piristystä arkeen tarjoaa hilpeä talviloma kylpylähotellissa! Nauti koko perheen voimin yhteisestä ajasta, johon mahtuu sopivassa suhteessa vauhdikkaita talviaktiviteetteja ja kiireetöntä rentoutumista.yhdistä aktiiviloma ja rentoilu kylpylähotellissa

Koululaisten talvilomaviikot lähestyvät kovaa vauhtia. Mieleen hiipii se jokavuotinen kysymys: mitä mukavaa tekemistä koko perheelle voisi keksiä hiihtolomalla? Lomafiilistä ei tarvitse onneksi lähteä etsimään kauas: perheystävällisissä kylpylähotelleissamme nautitte verrattomasta talvilomasta, joka tarjoaa ikimuistoisia hetkiä niin lapsille kuin aikuisillekin!

Kylpylässä voit yhdistää täydellisesti aktiiviloman ja rentoilun. Kylpylähotelliemme lähialueet tarjoavat loistavat puitteet talvisille aktiviteeteille, joiden jälkeen on ihana rentoutua lämpimissä altaissa. Perheen pienimmille tiedoksi: myös riemukkaampi meno on sallittu. Jos siis haluatte viettää rattoisan hiihtoloman perheen kesken, suunnatkaa sukset kohti kylpylää!

Talviloma-aktiviteetit ulkona piristävät koko perhettä

Kylpylähotelliemme lähialueet tarjoavat oivalliset ulkoilumahdollisuudet hiihtolomalla. Scandic Laajavuoren kylpylähotellin vieressä sijaitsevat Jyväskylän parhaat hiihtoreitit sekä suosittu Laajiksen laskettelu- ja urheilukeskus. Scandic Aulangon kylpylähotellin vierestä löytyy upea Puistometsän ulkoilualue, jossa on latureittejä helpoista tasamaastoista vaativampiin mäkimaastoihin. 

Lämpimät altaat kutsuvat talvireippailun jälkeen

Hiihtolomalla on hauska touhuta kaikenlaista ulkona, mutta kylpylässä yhteinen ilonpito jatkuu myös sisätiloissa. Kylpylähotelleistamme löytyy altaita niin isoille kuin pienillekin vesipedoille. Kylpytakit ja kylpyläosaston vapaa käyttö sisältyy aina majoituksen hintaan kaikissa kylpylähotelleissamme Suomessa.

Tilavaan perhehuoneeseen mahtuu isompikin seurue

Scandic Laajavuori

Useissa hotelleissamme on tilavia perhehuoneita. Family-perhehuoneet ovat tilavampia, ja niiden varustukseen kuuluu pari- tai erillisten vuoteiden lisäksi vuodetuoli tai vuodesohva. Kaikista suurimpiin perhehuoneisiin mahtuu lisäksi pinnasänky tai lisävuode.

Tiedustele perhehuoneiden saatavuutta varatessasi lomaa. Koululaisten talvilomaviikot on suosittu aika matkustaa kotimaassa, joten huone kannattaa varata hyvissä ajoin. Muista myös, että lapset yöpyvät maksutta aikuisten huoneessa 12-vuotiaiksi asti.

Herkullisesta ruoasta nauttivat sekä lapset että aikuiset

Hiihtolomalla jos koskaan kuuluu syödä erityisen hyvin, jotta jaksaa temmeltää ja peuhata! Hotelliemme ruokalistalta löytyy herkullista purtavaa jokaiseen makuun. Lapset voivat tilata maistuvaa ruokaa lasten menulta tai valita aikuisten listalta puolikkaan annoksen puoleen hintaan. Lasten menusta löytyy lystikkäitä tehtäviä, joten ruoan odottelu sujuu leikiten.

Kylpylähotelliemme runsaalta aamiaiselta löytyy terveellisiä herkkuja sekä aikuisille että lapsille.

Leikkihuoneessa on hauskaa tekemistä

Leikkihuone

Kylpylähotelleistamme löytyy leikkihuone, joka tarjoaa mielekästä tekemistä eri-ikäisille lapsille. Leikkihuoneissa on tilat pelaamiseen, askarteluun ja piirtämiseen.