Hiihtoloma Scandicissa

Se taianomainen tunne, kun matka on varattu ja uudet kokemukset odottavat. Hidas aamu, aikaa yhdessä ja valmis katettu aamiainen odottavat hiihtolomailijoita Scandicissa!Ihan parhaita hotelliHetkiä

Varaa hiihtoloman hotelliyöt netissä parhaaseen jäsenhintaan:

  • Runsas aamiainen sisältyy hintaan (Saksassa ja Puolassa lisähintaan)
  • Lapset majoittuvat maksutta aikuisten huoneessa 12-vuotiaiksi asti ja useissa hotelleissa voit valita tilavan perhehuoneen
  • Teinihuone 65 € (saatavuuden mukaan)
  • Scandic Friends -edut ja pisteet

Varaa

Näet ja varaat jäsenhinnan ilman varauskoodia. Kirjaudu jäsenprofiiliisi tai ilmoita jäsennumero varauksen yhteydessä. Jos et vielä ole jäsen, liity tästä ja hyödynnä jäsenhinta. 

5 vinkkiä hiihtoloman viettoon

Miniloma staycation-tyyliin, aktiiviloma talviurheilun parissa tai kylpylähetkiä koko perheen voimin. Scandicin 270 hotellissa 6 maassa kaikki onnistuu. Katso vinkkimme ja valitse hiihtolomakohteesi!

Kaupunkiloma staycation-tyyliin

Loman tuntua voi saada lähtemättä kauas. Vietä huoleton kaupunkiloma staycation-tyyliin keskittymällä perusasioihin. Nauti runsas aamiainen pitkän kaavan mukaan, käperry pehmeisiin lakanoihin, tutki paikallisia nähtävyyksiä, ole läsnä. 

Talvinen aktiiviloma

Ota kaikki irti talvikeleistä ja tutustu hotelleihimme lähellä hiihtokohteita. Talvisissa kohteissamme yhdistät liikunnan ilon, raittiin ilman, rentoutumisen sekä yhdessäolon.

Koko perheen suosikkikohde Scandic Rukahovi tarjoaa unohtumattoman lumiloman, nimittäin rinteet ja hissit löytyvät aivan hotellin ja huoneistojen edestä ski-in ski-out periaatteella. Aktiivisen päivän jälkeen on lupa nauttia hotellin pehmeistä pedeistä ja valmiista aamiaisesta.

Katso myös Scandic Laajavuori, jossa yhdistät talviurheilun ilot kylpylähemmotteluun.

Hemmotteleva kylpyläloma

Hiihtolomalla on hauska touhuta kaikenlaista ulkona, mutta kylpylässä yhteinen ilonpito jatkuu myös sisätiloissa. Kylpylähotellimme Scandic Aulanko, Scandic Laajavuori ja Scandic Eden Nokia tarjoavat altaita niin isoille kuin pienillekin vesipedoille.

Ja mikä parasta, kylpytakit ja kylpyläosaston vapaa käyttö sisältyy aina majoituksen hintaan kaikissa kylpylähotelleissamme Suomessa. Mikä olisi sinun valintasi onnistuneelle kylpylälomalle?

Aamiainen lettukesteineen ja upeat jäsenedut ravintoloissamme

Valmis katettu aamiainen on yksi hotelliloman odotetuimmista hetkistä. Hiihtolomalaisten iloksi suositut lettukestit ovat tarjolla aamiaisellemme kaikkina päivinä viikoilla 8–10 (hotellit Suomi). 

Perheen pienimmille on tarjolla puolikas annos à la carte -menulta 50 % alennuksella.

Hotelliseikkailulle koko perheen voimin

Erityisen perheystävälliset hotellimme ovat ihanteellinen valinta, kun matkustat lasten kanssa. Lapset majoittuvat maksutta aikuisten huoneessa 12-vuotiaiksi asti ja huolehdimme siitä, että lapsilla on erityisen hauskaa etenkin loma-aikoina. Perheen teineille on varattavissa oma, erillinen hotellihuone oman huoneesi läheisyydestä edulliseen hintaan.

Tiesitkö, että loma-aikoina erityisen perheystävällisissä hotelleissa leikkihuoneemme tarjoavat enemmän hauskaa tekemistä.