Talvinen seikkailupäivä Rukalla

Ota Rukan reissusta kaikki irti ja koe hauskimmat aktiviteetit samalla kertaa koko perheen kanssa. Scandic Friends -jäsenenä seikkailet talviseikkailupuistossa alennettuun hintaan.hyödynnä scandic friends -ETU

Tule seikkailemaan koko perheen voimin talven parhaiden aktiviteettien parissa. Huskien ja porojen rekikyydissä pääset ihailemaan lumen peittämää tykkypuumaisemaa. Eräleirissä pääset kokeilemaan moottorikelkkailua ja nauttimaan rekikyydistä. Voit laskea mäkeä, muotoilla oman lumiveistoksen ja paistaa makkaraa avonuotiolla – ympärilläsi Kuusamon talvinen ihmemaa. 

Scandic Friends -jäsenenä saat alennusta aikuisten ja lasten lipuista. 

  • Aikuisten lippu, Scandic Friends -hinta 139 € (norm. 149 €)
  • Lasten lippu (3–11-vuotiaat), Scandic Friends -hinta 111 € (norm. 119 €)

Seikkailupäivän kesto 3,5–4 tuntia. Katso tarkempi ohjelma alla. 

Varaa

Varaa Rukapalvelusta +358 886 08600 tai safarihouse@rukapalvelu.fi. Edun saat näyttämällä jäsenkorttisi (mobiili- tai muovikortti) kassalla maksun yhteydessä. Jos et vielä ole jäsen, liity tästä ja hyödynnä etu!

Voimassa

Retket järjestetään 4.1.2023 alkaen keskiviikkoisin. Voimassa talviaikaan toistaiseksi. 

Päivän kulku

Retki alkaa klo 9.00 Rukan kylästä lyhyellä autokuljetuksella Rukapalvelun talviseikkailupuistoon. Safaritalolla on mahdollisuus sonnustautua lämpimiin talvivarusteisiin pukeutumistiloissa, mikäli omia varusteita ei ole. Seikkailupuistossa voit valita vapaasti sinua kiinnostavat aktiviteetit ja kiertää vapaasti omaan tahtiin alueella.

  • Ystävälliset huskyt odottavat sinua innokkaina. Pääset kokeilemaan millaista on istua koirien vetämässä reessä reilun kilometrin mittaisella reitillä ja tietysti koiria saa silittää.
  • Porojen vetämä reki liikkuu rauhallisemmin ja poroille saa myös syöttää niiden suurinta herkkua eli jäkälää.
  • Moottorikelkkakoulussa käydään läpi tarvittavat taidot kelkan turvalliseen hallintaan. Opetteluradalla pääsee kokeilemaan miten ajo käytännössä sujuu ja innokkaimmat voivat lähteä lyhyelle safarille. Perheen pienimmät osallistuvat safarille kelkan vetämässä reessä. Lapsille löytyy myös oma kelkka, jolla ajetaan suljetulla radalla.
  • Alueella on turvallinen pulkkamäki missä voi laskea mielin määrin eri liukuvälineillä.
  • Pääset myös kokeilemaan lumikenkiä sekä muita talvivälineitä tai voit taiteilla lumesta oman luomuksesi.
  • Tulella voit paistaa itse makkaraa ja Pohjanseidan metsäravintolassa tarjoillaan maittava keittolounasta.