Juhannus hotellissa jäsenhintaan

Hotellimme kaupunkien parhailla paikoilla sekä kylpylähotellimme ympäri Suomen toivottavat sinut tervetulleeksi juhlimaan keskikesän juhlaa. Katso juhannusvinkit ja varaa majoitus parhaaseen jäsenhintaan!juhannus parhaaseen jäsenhintaan

  • Alennusta kaikista hinnoista. Hinta on voimassa Scandic Friends -jäsenille nettisivuillamme. Jos et vielä ole jäsen, liity nyt.
  • Runsas aamiainen lettukesteineen sisältyy hintaan (osassa hotelleja ostettavissa lisähintaan)
  • 10 % alennus ruoasta ravintoloissamme sekä pisteitä huonelaskuusi tilaamistasi ruoista ja juomista
  • Kylpyläsaston vapaa käyttö kylpylähotelleissamme Suomessa
  • Hotellin kuntohuoneen ja saunan käyttömahdollisuus
  • Lapset majoittuvat maksutta aikuisten huoneessa 12-vuotiaiksi asti 
  • Perheen tassukaverit lomailevat lisähintaan 20 €/yö

Varaa

Näet ja varaat jäsenhinnan ilman varauskoodia. Kirjaudu jäsenprofiiliisi tai ilmoita jäsennumero varauksen yhteydessä. Nettisivulla tai sovelluksessa tehdyistä varauksesta ansaitset bonuspisteitä.

Mitä tehdä juhannuksena – 5 VINKKIÄ 

Juhannus Helsingissä
Helsingissä juhannus vietetään perinteisesti Seurasaaren Juhannusvalkeissa tanssien ja kokkoa ihastellen. Ympäri kaupunkia löytyy myös useita muita festareita ja juhannustansseja. Koko perheelle löytyy myös hauskaa tekemistä Linnanmäellä ja Korkeasaaressa. 

Juhannus Tampereella
Tampereella löytyy juhannustekemistä kaikenikäisille ja Särkänniemessä pyörivät huvilaitteet koko juhannuksen ajan.

Juhannus Kuopiossa
Suuntaa Kuopioon ja koe juhannus täynnä letkeää menoa ja savolaista tunnelmaa.  Juhannusaattona satamatori muuttuu koko kansan tanssilattiaksi ja sisävesiristeilyllä Järvi-Suomen kauneimmissa maisemissa voit ihastella juhannuskokkoja.

Juhannus Rukalla
Rukan juhannusperinteisiin kuuluvat mm. juhannuskoivujen pystyttäminen sekä juhannuskokko Kaltiolammen rannalla. Vaihtoehtomusiikkia ja modernia taidetta tarjoava Solstice-festivaali järjestetään juhannuksena Rukatunturin huipulla. Kuusamo ja Rukan alue tarjoavat upeita vaellusreittejä lyhyistä parin tunnin retkistä aina viikon kestäviin vaelluksiin.

Juhannuspolskinnat kylpylässä
Vietä juhannus nauttien kylpylän lämmöistä. Kylpylähotellimme Scandic Aulanko, Scandic Laajavuori ja Scandic Eden Nokia tarjoavat altaita niin isoille kuin pienillekin vesipedoille. Lapset majoittuvat maksutta 12-vuotiaiksi asti ja kylpylän käyttö sisältyy majoitushintaan. Ympäristössä on hauskaa ja virkistävää puuhaa ja vierailu Day Spa -osastolla kruunaa majoituksen. Scandic Aulangolla aattona juhannustanssit ja livemusiikkia.

Säännöt ja ehdot
Jäsenhinnat ovat voimassa Scandic Friends -jäsenille kaikkina viikonpäivinä ja saat alennusta kaikista Scandicin julkisista hinnoista (Best Price, Change ja Full Flex -hinnoista). Alennus ei koske yrityssopimushintoja, pakettihintoja tai varauskoodilla varattavia hintoja. Jäsenyys tulee esittää hotelliin saapuessa.

Jäsenhinta on voimassa ja ansaitset majoituksestasi pisteitä kun Scandic Friends -jäsennumerosi on liitetty varaukseen koko vierailun ajan. Jos et vielä ole jäsen, liity maksutta netissä tai varauksen yhteydessä.

Varausehdot