Kaupunkijuhannus

Vietä juhannus kaupungissa! Majoitu 20 % alennuksella, nauti runsas aamiainen ja koe kaupunkijuhannus.

Koe yötön yö kaupungissa

Juhannuksena riittää tekemistä kaupungeissa ympäri Suomea!

Juhannus Helsingissä

Kuvaoikeudet: scandichotels.com

Helsingissä Juhannus vietetään perinteisesti Seurasaaressa, jossa tänä vuonna pääkokon rinnalla palaa Ukkosen henki -tuliveistos. Kauppatorin varrelta lähtevät risteilyt antavat myös mahdollisuuden ihailla kokkoja meritse. Kahdet juhannusfestivaalit: Hernesaaren juhannus ja Stadin Juhannus -festarit tanssittavat juhannuksen juhlijoita torstaista lauantaihin.

Juhannus Tampereella

Kööpenhamina & Scandic Paasi Helsinki Kuvaoikeudet: Mostphotos.com & scandichotels.com

Tampereella löytyy juhannus tekemistä kaikenikäisille! Särkänniemen Koiramäessä vietetään lasten juhannusjuhlaa, jossa lapset pääsevät mukaan juhannustansseihin. Valtteri Festival tuo kaupungin keskustaan juhannustunnelmaa, kun kotimaiset artistit ja stand-up koomikot viihdyttävät juhlijoita. Ympäri Tampereen aluetta voi myös kokea perinteisiä juhannustansseja, joista Mustalahden juhannustansseissa nähdään tangokuningas Marko Lämsä.

Juhannus Turussa

Hyppää Turussa ravintolalaivojen juhannusriehaan, näe Naantalin Kuparivuorella perinteisesti sytytettävä kokko tai tanssi ravintolapaviljonki Vaakahuoneen juhannustansseissa. Jos perheen pienimmät kaipaavat tekemistä on Naantalin Muumimaailma auki myös juhannusviikonloppuna.

Suuntaa ulkomaille

Kuvaoikeudet: scandichotels.com

Koe pohjoismainen juhannus, joka on erityisesti Ruotsissa yksi vuoden tärkeimmistä juhlista. Tanssi siis juhannussalon ympäri ja osallistu perinteisiin piirileikkeihin Skansen-ulkoilmamuseossa Tukholmassa. Maailman suurimmasa kokostaan tunnetussa Norjassa pääset näkemään kokkojen syttymisiä niin rannikoilla, kuin myös vuorilla. Tanskassa kokkojen ympärillä lauletaan perinteisesti Vi elsker vort land -laulua (Rakastamme maatamme), joten ota matkaasi laulun sanat, lämmin huopa sekä suosikkijuomasi ja valmistaudu juhannuksen viettoon.

Hintaan sisältyy

  • Majoitus 20 % alennuksella juhannusviikonloppuna 23.-25.6.2017.
  • Runsas aamiainen (ostettavissa lisähintaan hotelleissamme Saksassa ja Puolassa)
  • Alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta aikuisten huoneessa
  • Maksuton internetyhteys
  • Hotellin kuntohuoneen käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - saat 10 % lisäpisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

Voimassa

Tarjous on voimassa Scandic Friends -jäsenille kaikissa Scandic-hotelleissa juhannusviikonloppuna  23.-25.6. sekä joka päivä 13.8. asti. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä tästä.

Varaa

Varaa netissä koodilla FG2.

Voit varata tarjouksen myös puhelimitse 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm), mutta huomaathan, että alennus on tällöin 10 %. Puhelinvarauksissa ilmoita varauskoodi FG1.

Hintaselitys
Alennettu hinta on varattavissa netissä koodilla FG2. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on rajoitetusti. Alennus on voimassa juhannusviikonloppuna  23.-25.6. sekä joka päivä 13.8. asti ja on voimassa Scandic Friends –jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä tästä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, ja se on voimassa kaikissa Scandic-hotelleissa. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Aamiainen ei sisälly huonehintoihin hotelleissamme Saksassa ja Puolassa (ostettavissa lisähintaan).
Varausehdot