Workation – yhdistä työ ja loma

Virkistäisikö työn ja loman yhdistäminen? Etätyö tuo sitä taukoa rutiineista, joka luo uusia ideoita ja parantaa tehokkuutta samalla, kun tutustut uuteen kohteeseen.Vinkit seuraavalle workation-lomallesi

Joskus työmaiseman vaihdos tuo virkistävän tuulahduksen perinteiseen työpäivään. Valitse viihtyisä hotelli ja tee siitä päivän ajaksi kotitoimistosi ja illaksi paikka, jonne palaat rentoutumaan. Suunnittele työpaikka johonkin kuudesta maastamme. Hotellielämyksiä on lähes 280 hotellissa – Suomessa, muissa Pohjoismaissa, Saksassa ja Puolassa.

1. Nauti upeasta Helsingistä

Helsingissä etätyö ja loma yhdistyvät saumattomasti.

  • Valitse työskentelypaikka, joka sopii työskentelytyylisi ja inspiroi luovuuttasi. Esimerkiksi Scandic Helsinki Hubin monipuoliset coworking-tilat ovat käytössäsi kellon ympäri ja olet tervetullut vaikka et asuisikaan hotellissa. Voit myös varata erillisen työtilan etäpalaverin ajaksi!
  • Suunnittele päiväsi hyvin: Tee aikataulu, joka sisältää työskentelyajan, lounasajan, ja aikaa tutustua kaupunkiin. Helsingissä on paljon nähtävää ja koettavaa, joten varaa aikaa myös vapaa-ajan aktiviteeteille.
  • Pidä kiinni arjen rutiineista! Hiki pintaan kuntohuoneessa ja saunan lempeät löylyt takaavat virkistävän päätöksen päivälle!
  • Kaipaatko Helsinki-inspiraatiota? Lue parhaat menovinkkimme tästä.

2. Hyödynnä coworking tilat

Teemme työpäivistäsi parempia! Hotellimme tarjoavat paitsi maiseman vaihtelua, myös turvallisen, luovan ja inspiroivan coworking työympäristön. Lisäksi yhdistät vaivattomasti työpäivään niin aamiaisen, lounaan kuin illallisenkin.

3. Aktiiviloma Rukalla

Nappaa etätyöpisteesi ja vaelluskenkäsi mukaan ja suuntaa Rukalle! Läppärin kiinni laitettua pääset näppärästi ihailemaan luontomaisemia tai kokeilemaan monipuolisia aktiviteetteja kuten maastopyöräilyä, legendaarista Karhunkierrosta tai muita vaellusreittejä. Valitse majapaikaksesi Scandic Rukahovi, ja olet paraatipaikalla – lähellä luontoa, palveluita sekä laskettelu- ja hiihtokeskusta.

4. Tämän hetken trendi! Business & Leisure = Bleisure

Ehkä jäisitkin vielä hetkeksi? Yhdistä tavallinen kotimaan työmatka lomamatkaksi ottamalla kaikki irti kohteestasi. Työosuuden jälkeen voit tutustua kaupunkiin, viettää perheen kanssa rentouttavan hotelliviikonlopun tai ottaa ansaittua omaa aikaa. Tapoja on monia!

  • Valitse huone vaikka staycation-valikoimastamme jossa viihdyt pidempään. Miltä kuulostaisi huone kylpyammeella tai omalla saunalla?
  • Karista työstressi hotellin allasosastolla ja valitse hotelli, jossa on uima-allas
  • Bleisure-matkailu koko perheen tai puolison kanssa voi olla loistava tapa yhdistää liikematka loman elementteihin. Autamme mielellämme onnistuneen loman järjestelyissä.

5. Pidennetty viikonloppu kaupunkikohteessa

Mikä olisikaan parempaa kuin miniloma oman rakkaan tai parhaan ystävän kanssa? Venytä viikonloppuloma hieman pidemmäksi ilman, että käytät lomapäiviäsi tai liikaa aikaa matkan tekoon. Päivä alkaa astetta paremmin Scandicin monipuolisella aamiaisella ja höyryävällä kahvilla ja antaa puhtia niin työntekoon, kuin myös kaupunkiin tutustumiseen.

6. Lofootit – Norjan upein kohde

Lofootit on ideaalikohde etätyön ja seikkailun yhdistämiselle, sillä tutkimusmatkalle on suotavaa varata reilusti aikaa. Lofootit tarjoavat aktiviteetteja kaikenikäisille esimerkiksi kalastusta, vaelluksia vuoristossa, maailmanluokan surffausta, off-piste-laskettelua ja valassafareja. Kolme Lofooteilla sijaitsevaa hotelliamme viihtyisine ympäristöineen ja runsaine aamiaisineen toimivat ihanteellisina lähtöpaikkoina, josta on helppo tutustua upeaan kohteeseen.