Junalla hotellilomalle

Useat hotellimme sijaitsevat kätevästi rautatieaseman läheisyydessä ja voitkin saapua perille ympäristöystävällisesti ja turvallisesti junalla.



Kesähinnat alk. 99 €/2hh/vrk

Varaa lomayöt parhaaseen jäsenhintaan ilman varauskoodia. Voimassa hotelleissamme kuudessa maassa 21.6.–18.8.2024. Jos et ole vielä jäsen, liity heti

hotellielämyksiä ympäri suomen

Aloita lomasi jo matkalla ja saavu perille vaivattomasti junalla. Miltä kuulostaisi hauska kiertomatka, jossa matkat taittuvat turvallisesti junalla ja perillä koet pehmeät pedit, ystävällisen palvelun sekä runsaan ja kiireettömän aamiaisen? Katso vinkit hotelleistamme, jotka sijaitsevat kätevästi juna-aseman vieressä ja aloita matkan suunnittelu! Hotellista saat aina lisätietoa yhteyksistä ja tarkemmat ohjeet hotelliin saapumiseen.

Helsinki – Scandic Grand Central Helsinki

Scandic Grand Central Helsinki huone

Scandic Grand Central Helsinki sijaitsee Helsingin rautatieasemalla Eliel Saarisen suunnittelemassa upeassa arvorakennuksessa. Hotelli on jokaisen junabongarin unelmakohde, sillä osasta huoneita on raidenäkymät! Rauhallinen, mutta keskeinen sijainti takaa onnistuneen kaupunkiloman ja täältä tutustut helposti Helsingin kiinnostavimpiin kohteisiin. Koe ainakin viereinen Ateneum, Suomenlinna ja uudistettu Olympiastadion.

  • Sijainti rautatieaseman kyljessä, helppo kulkuyhteys Rautatientorin puoleisen uloskäynnin kautta

Turku – Scandic Hamburger Börs

Scandic Hamburger Börs aula

Scandic Hamburger Börs sijaitsee Turun parhaalla paikalla Kauppatorin vierellä. Hienostunut hotelli tarjoaa ikimuistoisen hotellielämyksen ja kätevän tukikohdan kaupunkilomalle. Tutustu Turussa ainakin Kakolanmäkeen funikulaari-hissillä, monipuoliseen ravintolatarjontaan tai ulkoile Ruissalon upeissa maastoissa.

  • Kätevä n. 20 minuutin kävelymatka Kupittaa rautatieasemalta, tarvittaessa pääset perille myös paikallisbussilla

Tampere – Scandic Tampere Station

Scandic Tampere Station huone

Scandic Tampere Station sijaitsee aivan rautatieaseman vieressä. Modernissa hotellissa on tyylikkäät huoneet, joista useassa on kylpyamme ja osassa oma parveke. Kaupungin nähtävyydet, kuten museot ja teatterit ovat kävelymatkan päässä. Kuljet helposti myös kaupungin ulkoilukohteisiin, saunoihin ja uimarannoille, kuten suosittuun Rauhaniemen kansankylpylään.

  • Sijainti rautatieaseman vieressä, Itsenäisyydenkadun puolella, vain 100 m kävelyn päässä Ratapihankadun kautta.

Hämeenlinna – Scandic Aulanko

Scandic Aulanko kylpylä

Scandic Aulanko sijaitsee upeissa maisemissa Vanajaveden rannalla, ainutlaatuisen Puistometsän ulkoilualueen kupeessa. Trooppisen lämpimässä kylpylässä on paljon erilaisia altaita sekä saunoja ja alueella riittää tekemistä pidempäänkin hotellilomaan! Ihanan pehmeät kylpytakit ja pääsy kylpylään sisältyvät hintaan. Etsitkö majoitusta Hämeenlinnan keskustasta? Scandic Hämeenlinna City sijaitsee keskustassa kävelykatu Reskan varrella.

  • Helppo ja suora bussiyhteys rautatieasemalta kylpylähotellin etuovelle paikallisliikenteen bussilla

Jyväskylä – Scandic Laajavuori

Scandic Laajavuori kylpylä

Scandic Laajavuori sijaitsee jylhissä maisemissa lähellä hyviä ulkoilumahdollisuuksia. Viereinen ulkoilukeskus Laajis tarjoaa monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja suuri kylpylä kruunaa vierailun! Ihanan pehmeät kylpytakit ja pääsy kylpylään sisältyvät hintaan. Etsitkö majoitusta Jyväskylän keskustasta? Kaksi hotelleistamme sijaitsee lähellä Jyväskylän rautatieasemaa.

  • Helppo ja suora bussiyhteys rautatieaseman vierestä, Jyväskylän matkakeskuksesta kylpylähotellin eteen paikallisliikenteen bussilla

Vaasa – Scandic Vaasa

Scandic Vaasa huone

Scandic Vaasa sijaitsee kävelykeskustan ja torin kulmilla. Halusitpa huoneen omalla saunalla tai poreammeella, voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon kattavasta huonevalikoimastamme. Laajennusosan ylemmän kerroksen moderneista huoneista on upeat näkymät Vaasan kattojen ylle. Jos haluat rauhoittua meren äärellä upeissa maisemissa, Scandic Waskia ja viereinen Tropiclandia-kylpylä ovat täydellinen valinta hauskaan kylpylälomaan.

  • Lyhyt 250 m kävelymatka rautatieasemalta Scandic Vaasa -hotelliin

Rovaniemi – Scandic Rovaniemi City

Scandic Rovaniemi City huone

Nappaa yöjuna ja matkusta vaivattomasti pohjoiseen kokemaan Lapin taika. Scandic Rovaniemi City sijaitsee ydinkeskustassa kävelykadun varrella. Kattavasta modernista huonevalikoimasta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen. Kerrossängyt helpottavat lapsiperheiden yöpymistä ja ylellinen, parvekkeellinen sviitti puolestaan on täydellinen valinta hemmotteluun. Rovaniemellä kannattaa retkeillä Kuninkaanlaavulle, ulkoilla Ounasvaaralla ja tutustua kiinnostaviin museoihin kuten Arktikum ja Korundi.

  • Hotelli sijaitsee 1,3 km päässä rautatieasemalta, eli n. 15 min kävely