Alkuvuoden houkuttelevin kokoustarjous on täällä

Vuosi 2017 alkaa kokousvaraajillemme erinomaisesti! Tarjoamme erikoisedun kokouksen varaajalle – saat aamiaislahjakortteja pidetyistä kokouksista! Etu koskee kaikkia 3.1.-30.6. aikana pidettyjä tilaisuuksia.

Varaa kokoustila

Virheellinen arvo osallistujamäärässä
Tiedot
Yhteyshenkilö puuttuu
Sähköposti puuttuu Virheellinen sähköpostiosoite
Puhelin puuttuu Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen muoto

varaa kokous ja hyödynnä upea etu

Tilaisuuden varaaminen on nyt erityisen herkullista, sillä varaajat saavat pidetyistä tilaisuuksista lahjakortteja Scandicin uudistuvalle, erilaiset ruokavaliot huomioivalle aamiaiselle!

  • yli 1500 € arvoisesta tilaisuudesta saat 4 kpl lahjakortteja (arvo 70 €)
  • yli 5000 € arvoisesta tilaisuudesta saat 10 kpl lahjakortteja (arvo 170 €)

Tarjous koskee kaikkia 3.1.-30.6.2017 aikana pidettyjä tilaisuuksia.

Varaa ja vahvista tilaisuus 31.1. mennessä.

Ota yhteyttä jo tänään ja suunnitellaan yhdessä teille sopiva tilaisuus! Tavoitat meidät puh +358 9 4739 9955, email meeting.fi@scandichotels.com tai lähetä tarjouspyyntö sivun oikeassa ylälaidassa.

Kokoustarjouksen säännöt ja ehdot
Tilauksen arvoon lasketaan mukaan kaikki kokoukseen liittyvät tuotteet ja palvelut, kuten kokouspaketit, tilavuokrat, ruoka ja juoma, majoitukset, jne. Tarjous on voimassa 1.-31.1.2017, jolloin tilaisuudet on varattava ja vahvistettava. Tarjous koskee kaikkia 3.1.-30.6.2017 aikana pidettyjä tilaisuuksia. Lähetämme aamiaislahjakortit, kun tilaisuus on pidetty. Tarjous koskee vain uusia varauksia. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Tarjous koskee Scandic-hotelleja Suomessa lukuun ottamatta Scandic Paasi ja Scandic Vaasa -hotelleja.