Syysloma 20 % alennuksella

Vietä rento syysloma ja majoitu 20 % alennnuksella. Parhailla paikoilla sijaitsevien hotelliemme läheisyydestä löydät mukavaa tekemistä koko perheelle. Tarjous on voimassa Suomessa joka päivä syyslomien aikaan!

Hotelliloma perheen kesken tarjoushintaan

Syyslomalla yövyt kotimaan hotelleissa 20 % alennuksella. Ja mikä parasta, alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta! Etu on voimassa Scandic Friends -jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä tästä.

Hintaan sisältyy

  • Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
  • Runsas aamiainen
  • Alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta aikuisten huoneessa
  • Langaton internetyhteys
  • Hotellin kuntohuoneen käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet

Voimassa

Hotellitarjous on voimassa syyslomien aikaan 14.-30.10. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitetusti.

Varaa

Varaa koodilla FG2

Voit varata tarjouksen myös puhelimitse 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm), mutta huomaathan, että alennus on tällöin 10 %. Puhelinvarauksissa ilmoita varauskoodi FG1.

Hintaselitys
Alennettu hinta (20 % alennus Flex-hinnoistamme) on varattavissa netissä koodilla FG2  ja voimassa rajattuun määrään huoneita Scandic Friends -jäsenille päivittäin syyslomalla. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja se on voimassa kaikissa Scandic-hotelleissa Suomessa, pois lukien Scandic Forssa ja Scandic Oscar -hotellit. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti.
Varausehdot