syysloma Scandicissa

Syyslomalla riittää kivaa tekemistä ympäri Suomen. Kurkkaa vinkit parhaista kylpylöistä sekä luonto- ja kaupunkikohteista!10 vinkkiä syyslomaan

Vietä rento kylpylä- tai hotelliloma, nauti yhdessäolosta ja aamiaisesta pitkän kaavan mukaan. Ja muistathan, että alle 13-vuotiaat majoittuvat maksutta ja saavat tervetuliaislahjan!

Juuri nyt viikonloput ja syysloman hotelliyöt 20 % alennuksella. Varaa heti ja muuta joustavasti.

1. Syysloma kylpylässä

Scandicilla on useita kylpylähotelleja Suomessa. Rentoudu trooppisten allasosastojen lämmössä ja virkisty monipuolisten kuntoilumahdollisuuksien äärellä. Kylpylähotellimme sijaitsevat rauhallisen luonnon keskellä, jossa voit harrastaa erilaisia aktiviteetteja. Scandicin kylpylähotelleissa kylpylän käyttö sisältyy aina majoituksen hintaan (lukuun ottamatta Scandic Waskia ja Scandic Kajanus).

2. Syysloma Helsingissä

Helsingissä riittää tekemistä syyslomalla ja kaupunki on täynnä aktiviteetteja kaikenikäisille! 

Hyppää yhteysalukseen ja tutustu Helsingin upeaan saaristoon. Esimerkiksi Suomenlinnasta löydät kahviloita ja ravintoloita, joista voit ihailla merellisiä maisemia. Kauppatori on Helsingin toreista huomattavin ja siellä voit nauttia rauhassa kahvit ja seurata samalla torin vilinää. Kauppatorilta pääset myös kätevästi Allas Sea Poolille, jossa voit pulahtaa virkistävälle uinnille.

Uusia ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä Helsingissä ovat täysin uudistettu Olympiastadion, Amos Rex -museo (sisäänpääsy Scandic Friends -jäsenille 50 % alennuksella) ja Keskustakirjasto Oodi.

Hotellivinkit:

Perheiden suosikkihotelleja ovat Scandic Park Helsinki, Scandic Grand Marina ja Scandic Pasila.Upea Marski by Scandic -hotellimme taas sopii sinulle, joka haluat viettää laatuaikaa kahden kesken.

3. Syysloma Tampereella

Kuvaoikeudet: Tampere Allbright: Laura Vanzo & Susanna Myllylä

Syyslomalla Tampereella pääset nauttimaan kaupungin kulttuurista ja aktiviteeteista sekä upeista syys-maisemista. Tampereella riittää myös paljon hauskaa tekemistä lapsille.

Pyynikissä ihailet syksyisiä maisemia näkötornista ja nautit kuuluisat munkkikahvit.

Hotellivinkki:

Hauskan päivän jälkeen on mukava rentoutua Scandic Rosendahl -hotellissa, joka sijaitsee Pyynikin rannalla lyhyen kävelymatkan päässä näkötornista. Hotellissa on lisäksi uima-allas ja suuri maksuton pysäköintialue. 

4. Syysloma Turussa

Kuvaoikeudet: Visit Finland / Elina Sirparanta

Turku on oivallinen kohde ostos- ja kulttuurilomalle! Kulttuurin ystäville on tarjolla lukuisia museoita kuten historian ja nykytaiteen museo Aboa Vetus & Ars Nova, Sibelius-museo ja Turun taidemuseo. Luostarinmäellä pääset tutustumaan 1827 Turun palolta säästyneisiin rakennuksiin, jotka muodostavat nykyään käsityöläismuseon.

Hotellivinkki:

Perheiden suosikki, Scandic Julia, on moderni hotelli aivan kaupungin keskustassa, lähellä kulttuurinähtävyyksiä.

5. Syysloma Rukalla

Kuusamon ja Rukan maisemissa mieli lepää. Luonto takaa upeita nähtävyyksiä ja kiehtovia aktiviteetteja, kuten henkeäsalpaavia vaellusreittejä ja karhunkatselua. Rukan laskettelurinteet ja hiihtoladut avataan lokakuun alussa.

Hotellivinkki:

Scandic Rukahovi on perinteisen tyylikäs tunturihotelli kaikilla mukavuuksilla Rukan parhaalla paikalla. Tutustu myös mukaviin Apartment-huoneistoihin!

6. Syysloma Rovaniemellä

Kuvaoikeudet: Visit Finland

Rovaniemellä riittää tekemistä kaikenikäisille myös syyslomalla.

Syksyn värit ovat kauneimmillaan Lapissa ja upea ruska valtaa lehtipuut. Kauniista maisemista pääsee nauttimaan parhaiten kävellen kauniissa kansallispuistoissa, hevosen selässä vaeltaen tai vaikka huskyen vetämässä kärryssä. Hyvällä säällä saatat myös nähdä revontulia.

7. Syysloma Kuopiossa

Kuvaoikeudet: Visit Finland & Mostphotos.com

Kuopiossa ulkoilu on ehdoton ajanviete myös syyslomalla. Kaupungin laidalla sijaitseva Puijo on suosittu ulkoilualue ja mäellä sijaitsevalta Puijon tornilta avautuu upea järvimaisema. Kaupungilla kerrotaan, että hyvällä säällä tornista voi nähdä jopa 542 saarta.

8. Syysloma Oulussa

Oulu on oivallinen kohde syyslomaan! Kaupungin museot, teatterit, sekä kulttuurikeskus tarjoavat kulttuuritäytteiset päivät.

Tutustu upeisiin syysmaisemiin luontopoluilla ja kaupungin puistoissa. Huonon sään sattuessa koko perhe voi suunnata sisäaktiviteettipuistoihin kiipeilemään kiipeilyseinällä, laskemaan liukumäkiä tai hyppimään trampoliinilla.

9. Syyslomalla luontoon

Suomi on täynnä toinen toistaan upeampia vaellus- ja retkikohteita. Kokosimme vinkit suosituimpiin kohteisiin ja kansallispuistoihin ympäri Suomen. Mukana Karhunkierros, Repovesi ja muut upeat vaelluskohteet!

10. Syysloma Vantaalla

Vantaalla riittää tekemistä vaikka koko syyslomalle! Rentoudu Flamingo Spa -kylpylän altaissa, vieraile Kauppakeskus Jumbossa tai Tiedekeskus Heurekassa ja majoitu kätevästi lähellä lentoasemaa. Vantaalta pääset myös kätevästi junalla Helsinkiin.

Hotellivinkki:

Korona-tilanteeseen liittyvät rajoitukset saattavat aiheuttaa muutoksia sivulla mainittuihin tapahtumiin ja tekemisiin.