Menovinkit syyslomaan

Kokosimme syysloman menovinkit Scandicin suosituimpiin kohteisiin. Tutustu ja poimi valikoimasta omat suosikkisi ja suuntaa lomalle.

Syysloma 20 % alennuksella! Majoitu vaikka joka päivä ajalla 11.–27.10.2019. Varaa koodilla FG2 nyt ja maksa vasta hotellissa. 

10 kohdevinkkiä syyslomaan

Tässä syysloman parhaat hotellivinkit kun haluat viettää rennon hotelliloman, nauttia yhdessäolosta ja runsaasta aamiaisesta pitkän kaavan mukaan. Ja muistathan, että alle 13-vuotiaat majoittuvat Scandicissa aina maksutta ja saavat tervetuliaislahjan saapuessaan hotelliin! 

1. Kylpylähotellit

Scandicilla on useita kylpylähotelleja Suomessa. Rentoudu trooppisten allasosastojen lämmössä, nauti hemmottelevista Day Spa -hoidoista tai virkisty monipuolisten kuntoilumahdollisuuksien äärellä. Kylpylähotellit tarjoavat kokonaisvaltaisia elämyksiä ja rentoja päiviä syyslomaan.

2. Helsinki

Kuvaoikeudet: Visit Finland / Jussi Hellsten & Maria Sbytova

Helsingissä riittää tehtävää vaikka koko syyslomaksi ja kaupunki on täynnä aktiviteetteja kaikenikäisille!

Suuntaa Linnanmäen perinteisiin valokarnevaaleihin 10.–20.10. jolloin huvipuiston laitteet koristellaan näyttävin valoin, upeat valoteokset valloittavat alueen ja monipuoliset esitykset villitsevät yleisön. Valokarnevaalit huipentuvat upeaan ilotulitukseen 20.10.

Perheiden suosikki, Scandic Park Helsinki, sijaitsee vain kävelymatkan päässä Linnanmäestä ja 11.–20.10. hotellissa on hauska syysvisa lapsille.

3. Tampere

Kuvaoikeudet: Tampere Allbright: Laura Vanzo & Susanna Myllylä

Syyslomalla Tampereella pääset nauttimaan kaupungin kulttuurista ja aktiviteeteista sekä upeista syys-maisemista.

Koe Karmiva karnevaali Särkänniemen huvipuistossa ja kaupungin museoiden järjestämää erityisohjelmaa.

Pyynikissä ihailet syksyisiä maisemia näkötornista ja nautit kuuluisat munkkikahvit. Päivän jälkeen voit rentoutua lähellä sijaitsevan Scandic Rosendahl -hotellin kauniissa järvimaisemissa. Hotellissa on myös hauska lasten mehudisco 19.10. ja 26.10. klo 20.00–21.00.

4. Turku

Kuvaoikeudet: Visit Finland / Elina Sirparanta

Turku on oivallinen kohde ostos- ja kulttuurilomalle! 

Kulttuurin ystäville on tarjolla lukuisia museoita kuten historian ja nykytaiteen museo Aboa Vetus & Ars Nova, Sibelius-museo ja Turun taidemuseo. Perheiden suosikki, Scandic Julia, on moderni hotelli aivan kaupungin keskustassa, lähellä kulttuurinähtävyyksiä.

Luostarinmäellä pääset tutustumaan 1827 Turun palolta säästyneisiin rakennuksiin, jotka muodostavat nykyään käsityöläismuseon.

5. Ruka Kuusamo

Kuusamon luonnossa mieli lepää. Luonto takaa upeita nähtävyyksiä ja kiehtovia aktiviteetteja, kuten henkeäsalpaavia vaellusreittejä. Kokeile syyslomalla maastopyöräilyä, mönkijäajoa tunturissa tai karhunkatselua. Rukan laskukausi avataan myös jo lokakuun alussa.

Scandic Rukahovi on perinteisen tyylikäs tunturihotelli kaikilla mukavuuksilla Rukan parhaalla paikalla.

6. Rovaniemi

Kuvaoikeudet: Visit Finland

Rovaniemellä riittää tekemistä kaikenikäisille myös syyslomalla.

Syksyn värit ovat kauneimmillaan Lapissa ja upea ruska valtaa lehtipuut. Kauniista maisemista pääsee nauttimaan parhaiten kävellen kauniissa kansallispuistoissa, hevosen selässä vaeltaen tai vaikka huskyen vetämässä kärryssä. Hyvällä säällä saatat myös nähdä revontulia.

Upea Scandic Pohjanhovi on historiallinen hotelli aivan kaupungin keskustassa, Kemijoen upeissa maisemissa.

7. Kuopio

Kuvaoikeudet: Visit Finland & Mostphotos.com

Kuopiossa vietetään Supersyyslomaa viikolla 42, jolloin alle 18-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi kaupungin museoihin. Perheiden suosikki, Scandic Kuopio, sijaitsee Kallaveden kauniissa maisemissa.

Kuopiossa ulkoilu on ehdoton ajanviete myös syyslomalla. Kaupungin laidalla sijaitseva Puijo on suosittu ulkoilualue ja mäellä sijaitsevalta Puijon tornilta avautuu upea järvimaisema. Kaupungilla kerrotaan, että hyvällä säällä tornista voi nähdä jopa 542 saarta.

8. Oulu

Oulu on oivallinen kohde syyslomaan! Kaupungin museot, teatterit, sekä kulttuurikeskus tarjoavat kulttuuritäytteiset päivät. Scandic Oulu City sijaitsee kaupungin keskustassa suosituimpien nähtävyyksien lähellä.

Tutustu upeisiin syysmaisemiin luontopoluilla ja kaupungin puistoissa. Huonon sään sattuessa koko perhe voi suunnata sisäaktiviteettipuistoihin kiipeilemään kiipeilyseinällä, laskemaan liukumäkiä tai hyppimään trampoliinilla.

9. Siuntio

Siuntiossa syysloma on täynnä rentoutumista ja aktiviteetteja. Rentoudu luonnon ympäröimänä tai Scandic Siuntion allasosastolla sekä hemmottelevissa Day Spa -hoidoissa. Kokeile erilaisia harrastusmahdollisuuksia kuten golfia, melontaa, ratsastusta, kalastusta, uintia sekä opastettuja retkiä.

10. Vantaa

Vantaalla riittää tekemistä vaikka koko syyslomalle! Rentoudu Flamingo Spa -kylpylän altaissa, vieraile Tiedekeskus Heurekassa ja majoitu kätevästi lähellä lentoasemaa. Vantaalta pääset myös kätevästi junalla Helsinkiin.