Syysloma Scandicissa

Helsinki, Tampere, Turku tai syysloma kylpylässä? Katso syysloman parhaat vinkit Scandicin suosituimpiin kohteisiin.10 vinkkiä syyslomaan

Vietä rento kylpylä- tai hotelliloma, nauti yhdessäolosta ja runsaasta aamiaisesta pitkän kaavan mukaan. Ja muistathan, että alle 13-vuotiaat majoittuvat Scandicissa aina maksutta ja saavat tervetuliaislahjan saapuessaan hotelliin!

Juuri nyt kesän hotelliyöt 20 % alennuksella. Varaa heti ja muuta joustavasti.

1. Syysloma kylpylässä

Scandicilla on useita kylpylähotelleja Suomessa. Rentoudu trooppisten allasosastojen lämmössä, nauti hemmottelevista Day Spa -hoidoista tai virkisty monipuolisten kuntoilumahdollisuuksien äärellä. Scandicin kylpylähotelleissa Suomessa kylpylän käyttö sisältyy aina majoituksen hintaan (lukuun ottamatta Scandic Waskia ja Scandic Kajanus)

2. Syysloma Helsingissä

Kuvaoikeudet: Visit Finland / Jussi Hellsten & Maria Sbytova

Helsingissä riittää tehtävää vaikka koko syyslomaksi ja kaupunki on täynnä aktiviteetteja kaikenikäisille!

Suuntaa Linnanmäen perinteisiin valokarnevaaleihin lokakuussa jolloin huvipuiston laitteet koristellaan näyttävin valoin, upeat valoteokset valloittavat alueen ja monipuoliset esitykset villitsevät yleisön. Valokarnevaalit huipentuvat upeaan ilotulitukseen.

Perheiden suosikki, Scandic Park Helsinki sekä Scandic Pasila sijaitsevat vain kävelymatkan päässä Linnanmäestä.

3. Syysloma Tampereella

Kuvaoikeudet: Tampere Allbright: Laura Vanzo & Susanna Myllylä

Syyslomalla Tampereella pääset nauttimaan kaupungin kulttuurista ja aktiviteeteista sekä upeista syys-maisemista.

Pyynikissä ihailet syksyisiä maisemia näkötornista ja nautit kuuluisat munkkikahvit. Päivän jälkeen voit rentoutua lähellä sijaitsevan Scandic Rosendahl -hotellin kauniissa järvimaisemissa.

4. Syysloma Turussa

Kuvaoikeudet: Visit Finland / Elina Sirparanta

Turku on oivallinen kohde ostos- ja kulttuurilomalle! Kulttuurin ystäville on tarjolla lukuisia museoita kuten historian ja nykytaiteen museo Aboa Vetus & Ars Nova, Sibelius-museo ja Turun taidemuseo. Perheiden suosikki, Scandic Julia, on moderni hotelli aivan kaupungin keskustassa, lähellä kulttuurinähtävyyksiä.

Luostarinmäellä pääset tutustumaan 1827 Turun palolta säästyneisiin rakennuksiin, jotka muodostavat nykyään käsityöläismuseon.

5. Syysloma Rukalla

Kuusamon ja Rukan maisemissa mieli lepää. Luonto takaa upeita nähtävyyksiä ja kiehtovia aktiviteetteja, kuten henkeäsalpaavia vaellusreittejä ja karhunkatselua. Rukan laskettelurinteet ja hiihtoladut avataan lokakuun alussa.

Scandic Rukahovi on perinteisen tyylikäs tunturihotelli kaikilla mukavuuksilla Rukan parhaalla paikalla. Tutustu myös mukaviin Apartment-huoneistoihin!

6. Syysloma Rovaniemellä

Kuvaoikeudet: Visit Finland

Rovaniemellä riittää tekemistä kaikenikäisille myös syyslomalla.

Syksyn värit ovat kauneimmillaan Lapissa ja upea ruska valtaa lehtipuut. Kauniista maisemista pääsee nauttimaan parhaiten kävellen kauniissa kansallispuistoissa, hevosen selässä vaeltaen tai vaikka huskyen vetämässä kärryssä. Hyvällä säällä saatat myös nähdä revontulia.

Upea Scandic Pohjanhovi on historiallinen hotelli aivan kaupungin keskustassa, Kemijoen upeissa maisemissa.

7. Syysloma Kuopiossa

Kuvaoikeudet: Visit Finland & Mostphotos.com

Kuopiossa ulkoilu on ehdoton ajanviete myös syyslomalla. Kaupungin laidalla sijaitseva Puijo on suosittu ulkoilualue ja mäellä sijaitsevalta Puijon tornilta avautuu upea järvimaisema. Kaupungilla kerrotaan, että hyvällä säällä tornista voi nähdä jopa 542 saarta.

Perheiden suosikki, Scandic Kuopio, sijaitsee Kallaveden kauniissa maisemissa.

8. Syysloma Oulussa

Oulu on oivallinen kohde syyslomaan! Kaupungin museot, teatterit, sekä kulttuurikeskus tarjoavat kulttuuritäytteiset päivät. Scandic Oulu City sijaitsee kaupungin keskustassa suosituimpien nähtävyyksien lähellä.

Tutustu upeisiin syysmaisemiin luontopoluilla ja kaupungin puistoissa. Huonon sään sattuessa koko perhe voi suunnata sisäaktiviteettipuistoihin kiipeilemään kiipeilyseinällä, laskemaan liukumäkiä tai hyppimään trampoliinilla.

9. Syysloma Siuntiossa

Kuvaoikeudet: Scandic Hotels & Mostphotos.com

Siuntiossa syysloma on täynnä rentoutumista ja aktiviteetteja. Rentoudu luonnon ympäröimänä tai Scandic Siuntion allasosastolla. Kokeile erilaisia harrastusmahdollisuuksia sekä opastettuja retkiä.

10. Syysloma Vantaalla

Vantaalla riittää tekemistä vaikka koko syyslomalle! Rentoudu Flamingo Spa -kylpylän altaissa, vieraile Tiedekeskus Heurekassa ja majoitu kätevästi lähellä lentoasemaa. Vantaalta pääset myös kätevästi junalla Helsinkiin.