Hotellit Kolding

Kolding sijaitsee kauniilla paikalla Kolding-joen varrella ja on täydellinen kohde aktiivilomalle. Kaupungissa on vahva muotoilun, taiteen ja arkkitehtuurin perinne, ja Trapholtin taidemuseo on asettanut kaupungin vankasti taiteenrakastajien kartalle. Koldinghusin linna ja Geografisk Have -puutarha ovat myös suosittuja perhekohteita. Hotelliimme Koldingissa, Scandic Koldingiin, on helppo saapua ja se sijaitsee mukavalla etäisyydellä Vähä-Beltin salmesta ja kuuluisasta Legolandin huvipuistosta.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.