Hotellit Kaarasjoki

Kaarasjoen kaupunki sijaitsee Norjan Lapin sydämessä, 18 km:n päässä Suomen rajasta. Se on hyvä pysähtymispaikka matkalla Nordkappiin. Siellä asuu syntyperäisiä saamelaisia, joiden rikkaaseen kulttuuriin ja perinteisiin voi tutustua myös vierailemalla joissakin heidän tärkeimmistä instituutioistaan. Noin 90 % paikallisesta väestöstä puhuu saamen kieltä. Alun perin metsästyksellä ja kalastuksella oli tärkeä rooli jokapäiväisessä elämässä, ja poronhoito on edelleen tärkeää saamelaisille. Syksyn ja talven poronerotusten aikana voi nähdä alueella noin 60 000 poroa. Maisema upeine väreineen on hätkähdyttävä. Oikeissa olosuhteissa voit ihailla revontulten tanssia talvisella taivaalla. Kaarasjoella on tarjolla myös jännittäviä seikkailuja ja mielenkiintoista tekemistä. Vieraile saamelaisperheen luona ja kuuntele tarinoita menneestä ja nykyisestä saamelaiskulttuurista. Maista bidosia, perinteistä saamelaista poromuhennosta, ja kuuntele kiehtovaa joikausta, saamelaista kansanmusiikkia. Muista myös tehdä retki tunturin laelle joko hiihtäen, porojen tai huskyjen vetämässä reessä tai moottorikelkalla. Hotellimme Kaarasjoella tarjoaa täydellisen yöpymispaikan tutustuessasi tähän eksoottiseen paikkaan.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.