Hotellit Narvik

Ofotvuonon rannalla sijaitseva, upeiden vuorten ympäröimä Narvik kiehtoo upeilla arktisilla elämyksillä. Vuono on täydellinen kalastuspaikka ja talviset hiihtomaastot tarjoavat henkeäsalpaavia näkymiä vuorille ja vuonoille. Muita harrastusmahdollisuuksia ovat mm. laivanhylkyihin sukeltaminen, maastopyöräily ja Polar Park -puisto, jossa voit nähdä harmaakarhuja, napakettuja, ilveksiä, susia, ahmoja ja hirviä. Narvikissa voit kokea myös talvisia revontulia, riistasafareita kesäisin, ja tutustua voit myös alueen 5 000 vuotta vanhoihin kivipiirroksiin. Narvikin keskustassa sijaitsevasta hotellistamme avautuvat upeat näköalat ympäristöön.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.