Hotellit Vadso

Vadsø eli Vesisaari on mielenkiintoinen monikulttuurinen kaupunki Varangin alueella. Se sijaitsee Varanginvuonon rannoilla, missä asuu pieniä norjalaisia ja suomalaisia yhteisöjä. Vesisaaren kauniilla ja pilaantumattomalla alueella on runsaasti mahdollisuuksia kalastukseen, metsästykseen ja patikointiin. Arktinen luonto on täällä parhaimmillaan ja alue tunnetaan mielenkiintoisesta linnustostaan. Täällä järjestetään vuoden aikana runsaasti kulttuuritapahtumia ja festivaaleja. Lentoasema sijaitsee 4 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Vesisaari on myös yksi Hurtigrutenin laivan pysähdyspaikoista. Hotellimme Vesisaaressa on täydellinen valinta, kun haluat tutustua tähän mielenkiintoiseen ja jännittävään kohteeseen.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.