Gallivare

Jällivaara sijaitsee Ruotsin pohjoisimmassa osassa ja tunnetaan Ruotsissa Euroopan kaivospääkaupunkina. Täällä voit nauttia ​ainutlaatuisesta luonnosta sekä rentoutua hiljaisuudessa. Malmbanan- ja Inlandsbanan-rautatielinjat risteävät täällä. Täällä voit syöksyä laskettelurinteeseen Dundret-tunturin huipulta tai vain rentoutua kuuman juoman äärellä katsellen taivaalla leimuavia revontulia. Yövy mukavasti Scandic Gällivare -hotellissa kaupungin keskustassa, ja nauti kaikista eduista, joita voit Scandic-hotellivierailulta odottaa.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.