Hotellit Fauske

Fauske tunnetaan kauniista marmoristaan. Se sijaitsee Norlannin läänissä Skjerstadfjorden-vuonon reunalla. Pohjoisella napapiirillä sijaitsevassa kaupungissa on valoisaa ympäri vuorokauden toukokuusta elokuuhun ja keskiyön aurinko kesä- ja heinäkuussa. Fauske on jäätiköiden, vuorien, järvien, luonnonpuistojen ja luonnonsuojelualueiden läheisyydessä. Jos haluat tutkia luolia, lähellä sijaitsee Svarthamarholan luola. Erilaisia lintuja voi tarkkailla Fauskeeidetin kosteikkoalueella. Hotellimme Fauskessa sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä vuonoa.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.