Hotellit Kristiansund

Kristiansundin viehättävä kaupunki sijaitsee Norjan länsirannikolla. Sen pieni keskusta on maan urbaanein. Alue on tunnettu kontrastien täyttämästä maisemasta: saariyhteisöjä, syviä vuonoja, jyrkkiä vuoria sekä uskomaton Atlantin väylä, joka on The Guardianin mukaan maailman paras matkareitti. Ja tietenkin lukuisia henkeäsalpaavia vesiputouksia. Kristiansundin hotellimme sijaitsee kaupungin keskustassa lähellä satamaa. Se on ihanteellinen lähtökohta tutustua alueeseen.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.