Hotellit Fredrikstad

Fredrikstad sijaitsee kohdassa, jossa Glomma-joki yhtyy Skagerrakiin. Kaupungilla on monipuolinen kulttuurielämä ja paljon tarjottavaa. Ota aikaa nauttiaksesi sykkivästä yöelämästä, kävelykierroksista, upeista pyöräilyreiteistä, ravintoloista, shoppailusta ja monista muista mahdollisuuksista. Seikkaile saarilla Hvalerin saaristossa, vieraile seikkailija Roald Amundsenin lapsuudenkodissa tai käy kävelyllä kotoisassa vanhassakaupungissa. Hotellimme sijaitsee vanhankaupungin lähellä Fredrikstadin sydämessä.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.