Hotellit Lillehammer

Lillehammer sijaitsee Opplandin kunnassa, 180 km Oslosta pohjoiseen ja noin 100 km päässä Ruotsin rajasta. Kaupunki tuli tunnetuksi vuoden 1994 talviolympialaisten isäntäkaupunkina. Laskettelijoille on tarjolla loistavat laskettelumaastot, ja kaikki muutkin voivat nauttia rinteiden jännityksestä nousemalla hissillä Lysgardsbakkenin huipulle olympialaisten mäkihyppypaikalle. Tutustu Maihaugenin ulkoilmamuseon upeisiin kokoelmiin ja rakennuksiin tai lähde Fåbergin kulttuurivaelluspolulle patikoimaan. Vieraile myös Lillehammerin taidemuseossa, jota pidetään yhtenä maailman johtavista taidemuseoista.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.