Hotellit Sønderborg

Matka Sønderborgiin on varmasti muistamisen arvoinen. Kaupunki on täynnä historiaa ja kultturia ja sijaitsee lähellä joitakin Tanskan kauneimmista alueista. Universe-tiedehuvipuistossa koko perhe voi pitää hauskaa yhdessä ja oppia samalla kaiken tieteen ihmeellisestä maailmasta. Käy kävelyllä viehättävässä satamassa, jossa on monia kahviloita ja ravintoloita. Äläkä jätä katsomatta paikallisia nähtävyyksiä, Dybbøl Møllen myllyä ja Sønderborgin linnaa. Majoitu Sønderborgin-hotellissamme, Scandic Sønderborgissa, josta pääsee kätevästi moottoritielle.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.