Hotellit Stavanger

Stavanger on upea norjalainen rannikkokaupunki, joka tihkuu historiaa. Kaupungin ympäristö on kaunis ja siellä asuvat maan seurallisimmat ja ystävillisimmät ihmiset. Stavanger on ainutlaatuinen kaupunki monipuolisten ja vaikuttavien luonnonnähtävyyksiensä ansiosta. Niihin kuuluvat kuuluisa Lysevuono, Solastrandan uimaranta sekä Preikestolenin ja Kjeragin kalliomuodostelmat. Kaupunki tarjoaa myös hyvät ostos- ja ruokailumahdollisuudet. Stavangerin hotellivalikoimastamme löydät varmasti hotellin, joka sopii yöpymiseesi täydellisesti!

Varaa huone

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Lisävaihtoehdot Varauskoodi, tai Bonus Cheque tai Palkintoyö Sulje lisävaihtoehdot
Scandic-Stavanger-City-Exterior-facade-terrace-4.jpg
4.0 391 TripAdvisor -arviot

Scandic Stavanger City

Hieno hotelli Stavangerin keskustassa, keskellä kaupungin ostosaluetta ja yöelämää. Pistäydy Varmen-baarissa ja -ravintolassa ja tee vaikka retki Preikestoleniin.
Scandic Stavanger Park, exterior
4.5 245 TripAdvisor -arviot

Scandic Stavanger Park

Viihtyisä hotelli Stavangerin keskustassa kävelyetäisyydellä ostospaikoista, ravintoloista ja yöelämästä. Tilavat, tasokkaat huoneet.
Scandic Forum, Stavanger, exterior, entrance
3.5 240 TripAdvisor -arviot

Scandic Forum

Ainutlaatuinen sijainti Forum-kokouskeskuksen tuntumassa. Yövy tilavassa huoneessa ja nauti pitkän päivän jälkeen upeista näkymistä 20. kerroksessa sijaitsevasta näköalabaaristamme.
Scandic Stavanger Airport, facade, exterior
4.5 374 TripAdvisor -arviot

Scandic Stavanger Airport

Ainutlaatuinen sijainti Stavangerin lentoaseman ja Solastrandenin lähellä. Nauti loistavasta aamiaisesta ravintolassa ennen lennolle lähtöä tai kokoukseen tai konferenssiin osallistumista.
Stavanger Forus, exterior
3.5 202 TripAdvisor -arviot

Scandic Stavanger Forus

Järjestä seuraava tapahtumasi modernissa kokoushotellissamme keskellä Forusin yritysaluetta. Herkuttele paikallisella ruoalla ja juomilla hotellin ravintolassa.