Hotellit Horsens

Horsensin kaupunkia ympäröivät saaret, kukkulat ja laaksot, ja se on viehättävä vierailupaikka sekä pariskunnille että perheille. Horsens isännöi vuosittain suuria kulttuuritapahtumia, mukaan lukien Rock i Lunden ja Crime Festival. Vierailun arvoinen on myös Fængslet, joka oli aiemmin Horsensin valtionvankila ja jossa pidetään vuoden ympäri musiikkitapahtumia. Hotellimme Horsensissa, Scandic Bygholm Park, on kartano, jossa on vaikuttava ilmapiiri ja jota ympäröi kaunis puisto.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.